Zou het dan eindelijk zo ver zijn? Zou dan nu eindelijk echt de zomer komen en kunnen we een aantal weken van goed weer gaan genieten?

De afgelopen dagen vond ik het weer maar hommeles. Als je bekijkt dat we vorige week ruim 30 ºC hadden en afgelopen week maar 15 ºC zinkt je langzaam even de moed in de schoenen. Maar vandaag begint de temperatuur alweer lekker te stijgen. Er zit schot in de zaak!!!

Helaas moet ik vanmiddag op deze mooie dag weer gaan werken, maar ik heb dus in ieder geval wel de ochtend vrij.

Omdat het zo’n mooi weer was bedacht ik me dat het wel lekker zou zijn om nog even een uurtje met een boek de tuin in te duiken. Dus… Draadloze boxjes naar buiten, kussentje op het ligbed en met de eReader de tuin in.

Life is good!!! #Zomer

Nu was ik een beetje in de tuin aan het rondkijken en bedacht me dat ik de laatste tijd wel erg vaak een wesp het vogelhuisje in had zien vliegen. Héél voorzichtig het luikje opengemaakt en jawel hoor… Ze hadden al een klein nestje gebouwd. Gelukkig zat er nu niets meer in, ik heb het dan ook meteen in de kliko gedeponeerd.

Aparte invulling van een vogelhuisje... #Wespennest

Tja, ook die beesten horen natuurlijk bij de zomer. Dat herinnert me er overigens aan dat ik mijn medicatie weer bij me moet gaan dragen, ben namelijk hartstikke allergisch voor alles met geel/zwarte lijfjes. Vorig jaar ben ik door een hommel gestoken en kon ik bijna niet meer lopen door de zwelling in mijn knieholte.

Als het weer inderdaad zo blijft denk ik dat ik deze week maar eens het zwembad op ga zetten. Ik heb over een kleine twee weken vakantie (Nog 10 diensten!!!) en dan is het wel lekker om af en toe een plons in het water te kunnen nemen als ik op mijn ligbedje lig te bakken.

Ik duik nog even een uurtje de tuin in, dat was ik tenslotte al van plan…

Fijne dinsdag allemaal!!!