Pffff, lang geleden dat ik zo ziek ben geweest. Ik heb gisteren volgens mij de halve dag geslapen…
Vandaag voel ik me alweer een beetje meer mens, maar ben nog lang niet optimaal. Keel doet nog steeds pijn, kleren irriteren aan mijn lijf. Het is dus niet alleen een keelontsteking maar gewoon een fikse griep denk ik.
Vandaag maar weer op tijd naar bed met een beker bouillon…

En de rest? Ja, wat doe je als je ziek bent?

Juist!!! Films kijken!!!

Nu dacht ik dat het misschien wel leuk was om de films eens een beetje te beoordelen.
Dus hier komen ze (Ja echt, ik heb er 4 gekeken…):

De idealistische professor Dr. Malley (Robert Redford), inspireert twee van zijn studenten om hun studie af te breken en zich bij de Amerikaanse troepen in Afghanistan te voegen. Als Malley dit verneemt, weet hij niet of hij zich trots of schuldig moet voelen. Ondertussen vormt senator Jasper Irving (Tom Cruise), een grote bedreiging. Hij is van plan om een onthullend interview met enorme gevolgen te geven aan tv-journaliste Janine Roth (Meryl Streep).

Mijn mening:

Ik heb een uur zitten kijken en begon me langzaam af te vragen waar de film over ging. Helaas, toen ik dacht dat de climax zou komen, kwam helaas de aftiteling in beeld….
Heel eerlijk… Waardeloze film…

Erik is een jonge talentvolle sportjournalist die op een dag een dakloze man weet te redden. Deze dakloze blijkt echter Champ te zijn, een bokslegende van wie iedereen dacht dat hij was overleden. Erik ziet zijn kans schoon om het echte verhaal over de Champ te schrijven wat tevens leidt tot een persoonlijke reflectie op zijn eigen leven.

Mijn mening:

Gewoon een goede film gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Samuel L. Jackson is een superacteur en laat ook in deze rol weer een staaltje acteerwerk zien.
Goeie film…

Jane (Katherine Heigl) is een beeldschone jongedame die al 27 keer bruidsmeisje is geweest bij allerlei vrienden, vriendinnen en kennissen. Maar nu is zij het spuugzat, zeker wanneer haar zus haar verloving aankondigt met nota bene de man, waarop Jane al jaren heimelijk verliefd is geweest en waar zij eigenlijk nog steeds van houdt.

Mijn mening:

Een echte feelgoodmovie. Heerlijke meidenfilm!!! Aan romantiek en humor geen tekort… Kortom een leuke film om een avond mee door te komen.
Aanrader…

In september 1971 groef een bende dieven een tunnel onder de Baker Street bank in London en ging er vandoor met drie miljoen pond aan juwelen en cash. Niemand werd ooit gearresteerd en de buit nooit teruggevonden. De hele zaak werd door de overheid in de doofpot gestopt en nu pas onthuld: een verhaal waarin blijkt dat de dieven niet de enige criminelen waren en moord, een sexschandaal en de Koninklijke familie deel van uitmaakten.

Mijn mening:

Supergoede film. Ook een waargebeurd verhaal dat ontzettend goed is neergezet. Ik vind het persoonlijk wel leuk om films te kijken die rond de 70-er jaren spelen. Lekker veel actie en spannend verhaal.
Ook absoluut een aanrader…

Ik vond het zelf wel een grappig idee om films te beoordelen. Ik vind het zelf ook altijd erg leuk om te lezen wat mensen van een film vonden en hoor graag tips over goede films.
Dus als jullie tips hebben, laat het vooral horen!!!