En toen was het alweer woensdag en mogen we de week weer doormidden zagen…

Gisteren een middagdienst gehad en alweer gezellig mogen overwerken. Gelukkig was ik wel nog op tijd binnen om naar DE (wat ik dacht) race van de Olympische Spelen te kijken. Hebben jullie het gisteren ook allemaal gezien? Ik heb het natuurlijk over de 10 km van Sven Kramer… Wat een blamage van die coach!!! Ik zat echt op het puntje van mijn stoel te kijken… En dan ineens die onvergefelijke fout. Ik heb echt eventjes ontzettend zitten balen.

Omstreeks 00.00 uur was ik gisteren weer thuis en ben meteen in mijn bedje gekropen. Vandaag de dagdienst en dat is niet helemaal ideaal als je middagdienst hebt en daarna ook nog moet overwerken. Gelukkig was ik vanochtend al ruim voor de wekker wakker en hoef ik pas om 10.00 uur te beginnen. Heb ik tenminste nog eventjes een uurtje om een beetje aan te tutten.

Morgen heb ik lekker een dagje vrij en dan mag ik vrijdag t/m maandag weer aantreden voor de baas. Zaterdagavond wel nog een feest van een kennisje dat 50 is geworden, dus er zit in ieder geval nog een klein verzetje in het weekend.

Ik wens jullie in ieder geval allemaal een hele…