Lang geleden dat ik een Tag plaatste. Ik werd echter door Northflix uitgenodigd om aan deze tag mee te doen en ik vond hem persoonlijk wel leuk. Dus bij deze, mijn favo’s…

1. Plaats een foto van je favoriete televisie programma. Vertel daarnaast waar het over gaat en waarom je het zo leuk vindt.

NCIS Cast

Als ik moet kiezen voor een serie die op tv komt, dan vind ik NCIS toch wel een van de leukste series. Er zit een flinke dosis humor in, maar ondertussen worden er toch maar even moorden op mariniers opgelost.
Vooral de seizoenen waarin Ziva speelt, ik lig nog steeds dubbel om haar versprekingen.

2. Plaats een foto van je favoriete persoon uit je favoriete serie.

Abby ID

Ik denk dat ik daarin veel gelijkgestemden vind, Abby Sciuto is toch wel een van de meest grappige personages uit de serie. Waanzinnig intelligent, maar ondertussen ook zo naïef. Heerlijk personage!!!

3. Plaats een foto van jouw favoriete boek.

De stilte van de hel

Dit is by far een van de beste boeken die ik ooit gelezen heb. Het is deel 1 van een serie van 4 en ik heb ze een paar jaar gelezen echt in 1 ruk uitgelezen. Als je me vraagt voor een spannend boek is deze serie ook altijd degene die ik aanraad. Zo spannend!!! Ik lag in de zomer in de hangmat te lezen, het was 35 ºC en ik lag met kippenvel. Zo spannend dat ik zelfs af en toe wegkeek als bij een film. Maar ja, dat leest dan zo lastig hè?

4. Plaats een foto van jouw favoriete radiozender.

Radio 2 logo

Ik heb jarenlang naar 3FM geluisterd, maar tegenwoordig vind ik dat maar een kinderzender en er wordt waanzinnig veel oeverloos gekletst. Een hele tijd geleden ben ik dan ook overgestapt naar Radio 2. Er wordt toch wel iets verteld, maar het is allemaal een stuk volwassener. Ook de muziek spreekt me meer aan, niet alleen maar nummers van nu. Er komt gewoon van alles voorbij…

5. Plaats een foto van jouw favoriete persoon van jouw favoriete zender. Vertel daarbij wanneer hij/ zij te horen is.

Gerard Ekdom

Dat vind ik dan wel weer leuk. Ik luisterde al jaren naar de Arbeidsvitaminen en FF Ekdom en ben zelfs bij hem in de studio geweest. Gerard Ekdom komt naar Radio 2!!! En zeker weten dat ik hem vaak zal horen omdat ik tijdens zijn show altijd in de auto naar het werk zit. Maak me maar wakker met leuke muziekjes Gerard!!!

6. Plaats een foto van jouw favoriete televisie zender.

Netflix logo

Heel officieel is dit natuurlijk geen zender, maar ik word echt helemaal gestoord van al die reclames die tegenwoordig 150 keer je programma onderbreken. Nee, dan lekker Netflixen. Zonder reclames en lekker je favo serie kijken op de momenten dat jij dat wilt…

7. Plaats een foto van jouw favoriete persoon van jouw favoriete zender.
Vertel daarbij wanneer hij/ zij te zien is.

Orphan Black

Een van mijn favoriete series op Netflix is toch wel Orphan Black, waarin de hoofdrol(len) wordt vertolkt door Tatiana Maslany. Ongelofelijk hoe 1 persoon zo veel verschillende persoonlijkheden neer kan zetten. Erg goede actrice vind ik!!!

8. Plaats een foto van jouw favoriete schoolvak. Vertel daarbij kort waar het vak over gaat.

Nederlands

Tja, Nederlands, dat hoef ik natuurlijk niet uit te leggen. Ik ben echt een taalnazi en vond het vroeger op school al een leuk vak. Lekker veel lezen voor de lijst (Die ik al af had toen ik hem in handen kreeg) en op die manier ook nieuwe schrijvers ontdekken.

9. Plaats een foto van jouw favoriete zanger/ zangeres. Plaats daarnaast een nummer met een goede hit die je leuk vindt.

ErosRamazzotti1461493628

Ik ben gewoon echt fan van Eros Ramazzotti. Als kind luisterde ik al samen met mijn moeder naar zijn muziek en ik ben altijd fan gebleven. Ik ben inmiddels al 3 keer naar een concert van hem geweest en blijf zijn cd’s onverminderd luisteren. Een van mijn favo nummers is toch wel ‘Ma Che Bello Questo Amore’, een van zijn oudere nummers, maar het blijft leuk…

 

10. Je favoriete kinderserie van vroeger. Vertel daarbij kort waar de serie over ging.

Alf Cast

Jeetje, dit vond ik wel een moeilijke vraag. Ik heb uiteindelijk gekozen voor Alf, niet echt een kinderserie, maar wel een serie die ik altijd keek toen ik klein was. Ik heb zelfs nu nog de begintune op mijn telefoon staan die ik van tijd tot tijd instel als ringtone.
Hoe zou jouw leven eruit zien als je ineens een buitenaards wezen in je kelder hebt wonen?

11. Jouw favoriete personage van jouw favoriete kinderserie?

Alf

Ja, dat is dan duidelijk Alf. Een wezentje afkomstig van Melmak met een waanzinnige voorliefde voor het eten van katten. Beetje vervelend voor Lucky, de huiskat van de familie Tanner.
Wat zou ik deze serie graag nog eens in de herhaling zien!!!

Wow, toch gelukt om alle vragen in te vullen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de blog over een paar dagen verspreid heb, over sommige vragen heb ik echt even na moeten denken. Maar dat is dan misschien ook wel juist het leuke aan deze tag.
Nu is het natuurlijk de bedoeling dat ik deze tag ook weer doorgeef aan andere bloggers. Ik geef deze dan ook door aan Wanda, Jennifer en Elise. Maar dames, voel jullie absoluut nergens toe verplicht. Als je er geen zin in hebt, ook prima!!!

Groetjes