Vandaag na vele pogingen nog maar eens geprobeerd om WordPress 2.7 te installeren. Het is me eindelijk gelukt!!! Na het inschakelen van alle plugins kwam ik niet meer in mijn berichtenmenu. Dus alles weer uitgeschakeld en 1 voor 1 weer ingeschakeld. Tot nu toe werkt het en ik vind het echt supermooi uitzien!!! Nu hopen dat alles goed blijft werken…

Voor de mensen die ook WP en Twitter gebruiken. Welke plugin gebruiken jullie om je tweets weer te geven?

En dan verder, de gezondheid…
Zoals jullie weten ben ik vlak voor de kerst behoorlijk grieperig geweest. Omdat ik niet wilde dat er mensen met de kerst extra voor mij in dienst moesten komen ben ik toen weer gaan werken. Waarschijnlijk niet zo heel verstandig, want ik ben nog steeds niet in orde. Ik ben inmiddels al meer dan 3 weken neusverkouden.

Vanochtend werd ik echter wakker met zo’n oorpijn rechts dat ik het wel kon uitschreeuwen. Normaal ben ik helemaal geen dokterganger (Was er volgens mij al 4 jaar niet meer geweest…) maar deze keer toch maar meteen even een afspraak gemaakt.
Ik kon meteen om 9 uur terecht. Wat blijkt nu… Ik ben zo neusverkouden dat het achter mijn trommelvlies helemaal dicht zit. Dus geen ontsteking of vacuüm trommelvlies wat ik eigenlijk verwachtte. En nog erger, ze kon me alleen maar neusspray voorschrijven. Nou, dat is al weken mijn beste vriend!!! Geen druppels of een ander paardenmiddel, dus ik zit hier nog mooi met een gigantische oorpijn. Word er echt gek van!!!

En dan nog even over mijn bril.
Een aantal weken geleden had ik inderdaad al een nieuwe bril gekregen. Er was echter iets zodanig mis met het montuur dat als de glazen op de goede maat geslepen werden, ze kapot sprongen met het erin zetten. Werden ze iets kleiner geslepen zaten ze dus te los in erin en bewogen de glazen gewoon op en neer bij het poetsen en vielen ze bijna eruit. Pap heeft die dus mooi terug gestuurd naar de fabriek en ik mocht een ander montuurtje uit komen zoeken.
Bij het uitzoeken maar eens verteld dat ik de laatste tijd nogal moeite had met het lezen van de boren op de autoweg en er werd dus even een nieuwe oogmeting gedaan. Nou, geen wonder… Er zat maar een verschil in van 1.25. Ik ben + naar – gegaan. Hahaha, er is echt weer een wereld voor me open gegaan!!!
Oh ja, Harriët vroeg me nog of het een Replay bril was. Nope, het is een Tom Tailor.
Ik ben er in ieder geval weer erg blij mee en heb nu dus echt altijd op (was normaal net hoe ik mijn humeur had). Ik zie gewoon stukken beter nu!

En dan het weer hier in het zuiden. Niet normaal wat hier een pak sneeuw uit de lucht is gevallen!!!

Dat is pas een pak sneeuw!

Maandagochtend was dit mijn uitzicht… Blij dat ik niet hoefde te rijden, want daar ben ik echt geen fan van met dit weer.
Dinsdag ben ik maar eens begonnen met het “uitgraven” van de auto, want nadat de sneeuwschuiver door de straat was gereden waren mijn wielen niet eens meer zichtbaar.
Gisterochtend dus weer in de auto gestapt en na ca. 5 minuten op de plaats een beetje geslipt te hebben kon ik eindelijk weg rijden. Bah, ik heb op sommige stukken echt met de bibbers achter het stuur gezeten. Ik ben zo bang dat ik ga schuiven en een aanrijding krijg… Nee, geef mij dan maar lekker de zomer!!!

Ik liep net de serre in om buiten even wat brood te gaan kruimelen voor de vogeltjes, was er zelfs een piepklein musje onder het dak door gekropen en zat nu in de serre. Gelukkig kon het snel weer de weg naar buiten vinden en raakte het niet in paniek.
Ik wil iedereen nog even op het hart drukken om niet zomaar eten weg te gooien, maar dit aan de vogeltjes te geven. Die beestjes hebben met zo’n pak sneeuw echt moeite om eten te vinden. Leg het overigens wel hoog en niet op de grond, anders zijn ze wel een heel makkelijk doelwit voor katten.

En dan de nieuwe rage… De Poken!!! Dit is de mijne:

Mijn poken...

De wat? zullen jullie nu zeggen? Nou, dat zei ik 2 weken geleden ook nog. Ik ben me er echter eens in gaan verdiepen en het is erg grappig moet ik zeggen. De poken is een kleine usb sleutelhanger met een handje eraan. Mensen die ook een poken hebben kunnen dan een “high-five” geven met jouw poken en zo worden er automatisch gegevens uitgewisseld die je zelf hebt ingevoerd. Je kunt een identiteit aanmaken waarin je bijvoorbeeld de profielen van Hyves, LinkedIn invoert. Verder uiteraard je e-mail, homepage enz. Gewoon heel erg handig. Even handjekalp doen en later je poken gewoon in de pc stoppen om even alles over te zetten. Mochten jullie het nog niet helemaal snappen moeten jullie even kijken op http://www.doyoupoken.com. Verder staat alles een beetje uitgelegd in dit filmpje.

Vanmiddag ga ik als het goed is met een vriendin even kijken voor nieuwe schaatsen. Ik heb volgens mij al 14 jaar dezelfde (nog van die goedkope) en ik ben inmiddels hard aan nieuwe toe. Zondag gaan we dan gezellig met zijn allen schaatsen als het een beetje meezit.

Vanavond een nachtdienstje draaien en dan heb ik lekker 3 dagen vrij. Nu maar hopen dat de oorpijn snel verdwijnt!!!

Ik denk dat het verhaaltje inmiddels wel weer lang genoeg geworden is… Ach ja, jullie zijn wel weer helemaal op de hoogte!!! Fijne donderdag!!!