Sinds een dikke week ben ik bezig met de app Roamler. Ontzettende leuke bezigheid en je kunt er ook nog geld mee verdienen!!!

Roamler is sinds een korte tijd beschikbaar in Nederland en is alleen te gebruiken als je ook daadwerkelijk een invite hebt ontvangen.

Wat is Roamler? (Bron: Roamler)

Roamler is een iPhone applicatie waarmee je geld kunt verdienen door opdrachten uit te voeren. De opdrachten krijg je op basis van je locatie, maar sommige opdrachten kun je ook thuis of op straat uitvoeren. Voor elke goed uitgevoerde opdracht verdien je experience points en/of een geldbedrag. Er kan je gevraagd worden een foto te maken, een checklist in te vullen of een review te schrijven. De opdrachten worden uitgezet door bedrijven als Heineken of gemeente Amsterdam.

Dit zijn de opdrachten die ik inmiddels al heb voltooid. Ik zit nog steeds in level 1 en hoop zoveel mogelijk opdrachten uit te kunnen voeren om een level omhoog te kunnen. Hoe meer mensen er in het zuiden van het land mee gaan doen, hoe meer opdrachten er hier zullen verschijnen lijkt me!!!

Voltooide opdrachten

Er wordt dus met levels gewerkt, hoe hoger je komt, hoe meer betaalde opdrachten er voor je open zullen worden gesteld. In de app kun je bij ‘Account’ zien hoeveel punten je hebt, in welk level je zit en hoeveel geld je inmiddels hebt verdiend.

Jouw account

Momenteel heb ik nog 1 opdracht openstaan. Ik vind hem vrij moeilijk en ik ben nog heel hard aan het denken over hoe ik deze ga voltooien… Gelukkig is de opdracht nog 94 dagen beschikbaar, tijd zat om erover na te denken dus!!!

Openstaande opdrachten

Nu heb ik dus nog een Roamler invite voor iemand in de aanbieding. Hier in het zuiden van het land zijn er nog niet zo heel veel Roamlers actief en het team van Roamler is dan ook op zoek naar gebruikers buiten de Randstad.

Ik wil niet zomaar klakkeloos de invite aan iemand geven. Het zou zonde zijn als ik hem aan de eerste de beste zou geven en deze persoon zou er niets mee doen. Als je dus echt de invite wilt verdienen zul je er iets voor moeten doen!!!

De opdracht:
Maak een foto of een collage of een filmpje (in ieder geval beeldmateriaal) waaruit moet blijken dat jij de perfecte persoon bent om de uitnodiging aan te vergeven. Natuurlijk moet er ook ergens het logo van Roamler in verwerkt zijn. Zorg dat je foto of filmpje online staat en laat de link en je motivatie achter in de reacties op deze blog.

De inzendingsdatum sluit op vrijdag 5 augustus 2011 om 18.00 uur. Ik zal hierna zo spoedig mogelijk de winnaar bekend maken en hem/haar de uitnodiging via de mail doen toekomen.