Goh, ik was al heel lang niet meer in een dierentuin cq. wildpark geweest. Toevallig dat ik het hier vorige week met Tom & Caroline over had. Moeten we eigenlijk nog eens doen, is alweer veel te lang geleden…

Zaterdag hebben we gewoon de daad bij het woord gevoegd. We zijn een middagje naar Wildpark Gangelt geweest. Als kind kwam ik hier bijna wekelijks, maar volgens mij was de laatste keer ca. 20 jaar geleden.

Omdat het vrij slecht weer was had ik mijn videocamera niet meegenomen, maar met de iPhone 4 kom je ook een heel eind. Tom had zijn fototoestel meegenomen en daar kun je ook best leuk mee filmen. Even alles met elkaar uitgewisseld en ik heb er in iMovie weer een filmpje mee in elkaar geflanst.

Bruine beren...

Er staat nogal veel materiaal van de bruine beren op, maar we hebben hier ca. 20 minuten moeten schuilen voor een immense regenbui. Er zitten 4 jonge beren in de kuil en die halen de gekste fratsen uit. Dan blijf je uiteraard vanzelf met de camera in de aanslag staan.

We hebben een paar heerlijke uren in het park gehad. Met uitzondering van de valkerij, die arme vogels zitten aan een kettinkje van hoogstens 50 cm, hebben de dieren grote buitenverblijven en kunnen hier heerlijk ravotten, relaxen enz.

De dieren in het park zijn inmiddels zo gewend aan mensen dat ze gewoon uit je handen eten en ze kunt aaien. Ik heb geen idee wat ik hier voor een beestje aan het aaien ben, het is een combinatie van een hertje met een schaap of zo, maar het was wel een schatje!!!

Hahaha, we waren zo bezig met het filmen en fotograferen van alle dieren in het park dat we zo ongeveer zijn vergeten om onszelf ook op de gevoelige plaat vast te leggen. Bovenstaande foto en onderstaande zijn de enige foto’s waar we zelf ook op staan…

De rest van de foto’s zijn hier te bekijken!!!

Na een paar uur door het bos te hebben gestruind word je vanzelf hongerig en we zijn vanuit het park naar mijn favoriete Italiaans restaurant in Brunssum gereden.
Hier hebben we heerlijk gegeten en daarna naar huis gereden waar we een beetje een inkakmomentje kregen. Dus de rest van de avond lekker op de bank gehangen en een filmpje gekeken.

En gisteren was het dan vaderdag. Gistermiddag op bezoek gegaan bij mijn ouders en pap verblijd met een draadloze muis.

Rest van de dag ben ik lekker thuis geweest en heb het filmpje gemaakt dat hierboven te zien is. Ik had graag deze blog wat eerder online gezet, maar het finaliseren van het project in iMovie nam maar liefst 4 uur (!!!) in beslag. Maar goed, uiteindelijk heb je dan ook iets….

Vandaag heb ik zelf nog even een extra dagje aan het weekend toegevoegd. Nog geen idee wat ik vandaag ga doen, maar ik ga beginnen met het aanvragen van een nieuw rijbewijs. Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat ik mijn motorrijbewijs haalde en ik ben dus aan vervanging toe. Eindelijk een pasje dat ik makkelijk in mijn beurs kan duwen in plaats van zo’n papiertje waar je altijd heel voorzichtig mee moet zijn.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne maandag!!!