Eindelijk, ik heb lekker 2 dagen vrij en dus ook weer tijd om een blogje over de afgelopen week te schrijven.

In het vorige blogje vertelde ik dat ik op zaterdag bij vrienden ben gaan bbq’en. Ik heb daar ook nog een heel schattige foto gemaakt van de pup gemaakt die ik jullie niet wil onthouden…

Ze kan zó schuldig kijken... @JamesTheBulldog

Ik heb deze week maar liefst 6 middagdiensten gedraaid, dus erg veel spannends heb ik niet meegemaakt. Maar uiteraard is er altijd wel iets om te vertellen.

Helaas is mijn opa vorige week maandag weer opgenomen in het ziekenhuis. Deze keer met vocht op de longen en hartritme stoornissen. Op dit moment ligt hij er nog steeds, maar hij is gelukkig al een stuk vooruit gegaan. Morgen wordt bekeken wanneer hij weer naar huis mag.

Afgelopen woensdag had ik een dagje vrij en ben ik begonnen met een bezoekje aan de kapster. Op de terugweg kom ik dan altijd langs de Action en kan ik het niet laten om hier even binnen te wandelen. Ze hebben altijd wel een of ander leuk hebbedingetje voor een habbekrats in de aanbieding. Deze keer kwam ik setje boxen tegen, de zogenaamde ‘iCapsule speakers’. Ze zijn op te laden middels een usb-kabel en op ieder apparaat met een koptelefoonuitgang aan te sluiten. Boxjes opruimen? Gewoon in elkaar draaien en met de bodem tegen elkaar klikken waardoor je een groot ei overhoudt. En dat voor maar € 6,95!!! Ik heb ze al getest op het werk (Alleen op een afdeling in een kantoortje zitten is anders zó saai) en er komt best een aardig geluid uit.

iCapsule speakers...

Zaterdag heb ik een dagje achter de schermen mogen werken bij Pinkpop. Jeetje, wat een bedrijvigheid vindt daar allemaal plaats. Complimenten voor de organisatie hoor, er komt toch heel wat bij kijken als er 66.000 mensen komen en er gebeurt op enkele kleine incidenten na niets noemenswaardigs. Ook voor mezelf was het weer eens iets anders om ACHTER in plaats van VOOR het podium te staan.

Dit was gisteren mijn uitzicht op #pp11…

Zoals jullie hierboven beslist zal zijn opgevallen heb ik weer iets nieuws ontdekt om mijn foto’s mee te bewerken. Voor de meesten beslist niets nieuws, maar ik ben gisteren pas aan de slag gegaan met de app Instagram. Een app waarmee je foto’s kunt voorzien van een filter waardoor de foto warmer, zwart-wit, ouder en noem maar op uit komt te zien. Je kunt in de app meteen een foto maken of eerder genomen foto’s bewerken. Zelfs een slecht genomen foto wordt dan leuk!!!

Gisteren kwam ik bijvoorbeeld in het veld een fazant tegen. Nu zijn de foto’s van de iPhone 4 over het algemeen best goed te noemen, maar zo gauw je gaat inzoomen wordt de foto toch wel korrelig. Met de filter ‘Earlybird’ ziet de foto er echter best nog leuk uit…

Vanmiddag een fazant in het wild gespot...

Zoals ik in het begin van het blogje dus al vertelde heb ik nu lekker 2 daagjes vrij. Komende week hoef ik maar 2 diensten te draaien en de rest ben ik lekker vrij. Tijd om leuke dingen te doen en hopelijk een beetje goed weer zodat ik weer een beetje in de tuin kan werken. Mijn voortuintje ziet er inmiddels uit als een oerwoud en kan wel een ‘onkruid-opruim-beurtje’ gebruiken.

Vanmiddag ga ik eerst gezellig de verjaardag van een vriendin vieren. Zin in!!

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne Pinkstermaandag en een fijne week!!!