Hahaha, wat deze week begon met even kijken naar een nieuw geplaatste overkapping is geëindigd in een “logeerpartijtje” van 5 dagen.

Maandagmiddag belde ik met Nicole om te vragen hoe haar overkapping was geworden… “Kom maar kijken” was het antwoord. Zo gezegd, zo gedaan en dus erheen gereden. Tja, ’s avonds natuurlijk de overkapping even inwijden en na iets te veel gedronken te hebben toch maar blijven crashen…

Dinsdagochtend weer naar huis, maar ’s middags moest ik Noëlle voor hen even oppikken en was ik dus alwéér daar… Ach ja, ik vind het wel gezellig zo!!! Omdat ik toch al daar was en niet echt iets zinnigs voor handen had heb ik die avond maar gekookt. Lekker mijn “Sonja-gerecht” dus de hele familie “Bakkerde” ineens spontaan mee… ’s Avonds de wandelschoenen aangetrokken (Dus niet, heb nu blaren van de Vans) en zijn Nicole en ik in het kader van we-zijn-op-dieet-en-moeten-sporten gaan wandelen. Heerlijk met dit weer, toch wel zeker 8 km gewandeld, moet ik echt vaker doen!!!
Tja, en als je dan toch eenmaal daar bent… Dan blijf je maar wéér slapen.

Woensdagochtend lekker met Noëlle even naar Heerlen om samen met Nicole even in haar pauze te shoppen. Zaterdag gaan we op stap en dan moeten we uiteraard in het nieuw (En nee, mij is helaas niets aan de vingers blijven plakken).

Daarna weer naar “huis” met Noëlle. ’s Avonds stond namelijk op de planning om samen met Roy naar “Harry Potter And The Half-Blood Prince” te gaan. Dus thuis weer gekookt (Leuk om eens niet alleen maar voor jezelf iets in elkaar te moeten flansen)  en daarna met Roy naar Foroxity. Leuke film!!! Hij duurt ruim 2½ uur, dus de avond was alweer ver om toen we thuis kwamen.

Omdat sowieso de planning al was dat ik gisteren op Noëlle zou passen ben ik dus maar daar gebleven zodat we lekker in bed konden blijven liggen. (Pfff, in mijn vakantie al de hele week voor 8 uur opgestaan…)

Noëlle

Het was loeiheet gisteren en ik heb Noëlle in het zwembad gesmeten en ben zelf met een boekje heerlijk onder de overkapping gaan zitten. ’s Middags ook lekker de bikini aangetrokken en nog even in de zon gelegen.

Wel weer op tijd koken (Ach ja, als je toch eenmaal bezig bent…) want nu stond op de planning om met Nicole naar de film te gaan. Dus weer op tijd naar de Foroxity vertrokken om nu naar “Ghosts Of Girlfriends Past” te gaan. Ook een hele leuke film!!! Daarna nog even Sittard ingedoken en hier heerlijk op een terrasje gezeten. Het was voordat we het wisten al 00:30 uur, het was echt heerlijk buiten!!!

Iedereen zal wel denken dat ik gestoord  ben om met dit weer naar de bioscoop te gaan, maar het is daar echt heerlijk koel!!!!

Inmiddels ben ik dan eindelijk weer thuis. Ik moet hier natuurlijk ook wel wat dingetjes in huis doen en vanmiddag staat weer een bezoekje aan de fysiotherapeut gepland.

Morgen ga ik naar de bioscoop in Aken. Niet om een film te kijken maar om gezellig te stappen op een feest dat daar iedere maand wordt gehouden. Mijn laatste week van de vakantie is dus in ieder geval al erg gezellig geweest!!!!

Voor iedereen alvast een heel fijn weekend!!!