Klaagde ik vorige week nog over de beginnende pijn in mijn schouders, inmiddels is de pijn uitgestraald naar mijn rug en is het bijna ondraaglijk op sommige momenten.

De afgelopen dagen zijn echt een ramp geweest. De pijn in mijn schouders werd alsmaar erger en om die pijn een beetje te onderdrukken ga je blijkbaar je lichaam anders bewegen waardoor je ook ineens pijntjes op andere plaatsen krijgt.
Toen ik vanochtend wakker werd voelde ik me geen 30, maar minstens 70. Mijn armen deden niet meer wat ik wilde, alles tintelde en mijn rug was gebroken. Toen ik opstond kwam er zelfs pijn in mijn been bij en toen was de maat voor mij vol.
De nachten zijn echt het ergste. Overdag is het wel goed uit te houden met een pijnstillertje, maar zo gauw ik 5 minuten rustig lig is het verkeken. Mijn armen doen ontzettend pijn en ik weet van gekkigheid niet meer hoe ik moet gaan liggen.

Vanochtend toen ik op het werk aankwam even gevraagd of ik er ’s middags eventjes tussen uit kon en een afspraak gemaakt bij de fysiotherapeut.

Ik kon gelukkig vanmiddag al meteen om 16.15 uur terecht. Nu scheelt het natuurlijk een stuk dat deze aan de overzijde van mijn werk ligt en ik dus letterlijk alleen maar de straat over hoef te steken. Toen ik op het bed ging liggen en hij even aan mijn rug voelde kreeg ik spontaan een nieuwe bijnaam van hem. ‘Betonnetje Serena’… Klinkt natuurlijk leuk, maar belooft niet veel goeds. Ik had werkelijk alles op slot zitten in mijn rug, geen wonder dat ik pijn had. Ik ben aardig ‘mishandeld’ en voel nu ook wel redelijk wat pijn. Maar buiten dat merk ik wel dat het allemaal weer wat losser zit. Hopen dat ik er met een paar behandelingen weer vanaf ben!!!

Over het afgelopen weekend kan ik vrij kort zijn. Ik heb vanaf vrijdag tot en met vandaag gewerkt en het zijn echt ontzettend drukke diensten geweest. Als je dan zaterdag overwerkt en de klok ook nog een uur vooruit gaat wordt het wel een heel korte nacht!!! Maar goed, het stond in de folder zullen we maar zeggen…

Morgen heb ik lekker een dagje vrij en beginnen we de dag met een bezoekje aan een vriendin/kapster. Zij heeft enige tijd uit de running gelegen door ziekte, dus mijn hoofd schreeuwt om een schaar. Sta nu iedere morgen echt moeite te doen om mijn ‘coupe ravage’ ook maar enigszins in model te krijgen. Morgen dus weer een lekker kort koppie. Morgenmiddag maar eens even de administratie uitzoeken zodat we de aangifte voor de belastingdienst weer op orde kunnen brengen. Hopen dat ik er vrolijk van word!

Woensdag en donderdag mag ik werken en dan heb ik een lang weekend van 3 dagen in het vooruitzicht. Zaterdag in ieder geval al iets leuks op de planning, dan ga ik met vriendinnen naar Nick & Simon!!! Maar daarover natuurlijk volgende week meer.

Inmiddels zijn jullie wel weer zo’n beetje van alles op de hoogte en kan ik er een einde aan gaan breien.
Ik wens jullie nog een fijne avond en alvast een fijne dinsdag!