Balen… het weekend is om en daarmee dus ook mijn vakantie…
Ik weet ook niet waar ik het aan verdiend heb, maar iedere keer als ik weer moet gaan werken wordt het fantastisch weer!!! Mag ik blij zijn dat ik werk heb waarbij ik heel veel buiten ben…

Zaterdag heb ik echt een dagje genoten van het zonnetje. Ik heb het ligbed schoongemaakt en ben lekker in de bikini en met een boekje in de tuin gaan liggen. Heerlijk!!! Tegen een uurtje of vijf gekookt en daarna lekker in de tuin gegeten. Ik kan er weer zo van genieten om lekker buiten te zijn, van mij mag het het hele jaar zomer zijn.

Gisteren met een paar vriendinnen afgesproken om naar de Zwarte Markt in Brunssum te gaan. Helaas, ik vond het een beetje tegenvallen. Op een Zwarte Markt verwacht ik niet een rommelmarkt tegen te komen en we waren dan ook al snel uitgekeken. Volgende keer toch maar naar Tessenderlo gaan…
Aangezien we vroeg waren uitgekeken even naar Heerlen gereden en hier heerlijk op een terrasje gezeten. Ik vind dat altijd zo gezellig, beetje mensen kijken (en uitlachen), beetje kletsen, heerlijk!!!

Verder dit weekend ook weer twee filmpjes gekeken. Zaterdagavond in mijn eentje en gisteren gezellig bij een vriendin. Aangezien ik de laatste keer erg leuke reacties kreeg plant ik hier weer een kleine “recensie” neer:

Schatzoeker Benjamin Franklin Gates gaat op onderzoek naar de moord op voormalig president Abraham Lincoln door John Wilkes Booth. Hij heeft namelijk diens dagboek gevonden waarin 18 pagina’s ontbreken. De moord blijkt samen te hangen met een complot dat ver over de grenzen van Amerika reikt.

Mijn mening:

Echt een leuke Indiana Jones-achtige film. Een spannend verhaal met een zoektocht in geheime schatkamers met geheime vallen en nog veel meer. Ik heb een hele tijd geleden deel 1 ook gezien en ook deze was erg leuk.
Leuke film…

Het op ware feiten gebaseerde verhaal over Bridget, Nina en Jackie, drie dames die een onbeduidend baantje hebben bij de Federale Bank van Amerika. Ze ontdekken dat om het monetaire stelsel in stand te houden er regelmatig officieel geld verbrand wordt en de dames proberen regelmatig wat van dit geld achterover te drukken…

Mijn mening:

Ook weer een leuke meidenfilm met de nodige dosis humor erin. Best wel een sterrencast met Queen Latifah, Diane Keaton en Katie Holmes. Alledrie gigantisch verschillende types die het verhaal juist zo leuk maken.
Een absolute aanrader!!!

Ik ga nu nog even lekker van de zon genieten waarna ik vanmiddag weer begin met twee middagdiensten en twee dagdiensten. Ik weet al precies hoe het gaat… Als ik vanmiddag op het werk kom is het na 5 minuten al net of ik geen vakantie heb gehad en niet weg ben geweest. Hoe kan dat toch?

In ieder geval… Fijne maandag!!!