Zo, dit was wel een heel gezellig weekend!!!!

Op zicht heb ik eigenlijk niet zo veel gedaan, maar wat ik gedaan heb was wel heel erg gezellig!!!

Zaterdagavond vierde Loek zijn verjaardag. Hij wordt woensdag 18 en gaf daarom een gezellig feestje. Kennissen van ons hebben achterom een barretje gebouwd en dat is de ideale locatie om een feestje te vieren!!!

Ik, Ellen en Vicky

Gisteren had ik met Chantal, Guido en Jolanda afgesproken om een terrasje te gaan pikken. Zo gezegd zo gedaan en we gingen lekker met zijn viertjes bij Bracke zitten. Ahum, iedereen had wel iemand hiervan op de hoogte gesteld zodat we uiteindelijk na ook het plegen van enkele telefoontjes met 11 man op het terras zaten. Supergezellig en zeker weten voor herhaling vatbaar!!!!

Guido en Jolanda

Lang geleden hoor zo lang op het terras zitten. Hahaha, we gingen om 12:50 uur zitten en stonden om 18:45 uur weer eens op. Uiteindelijk bleef ik over met Nicole en Misja en zijn we gezellig nog even bij Brasserie Bracke gaan eten. Rond 20:45 uur was ik thuis en heb de rest van de avond nog even voor de tv gehangen.
Een hele luie dag dus… maar wel een heel gezellige!!!

Nu kan ik me geestelijk gaan voorbereiden op vrijdag. Ik ben dan niet alleen jarig, maar dan is ook de bruiloft van Nicole en Misja. Ik heb er gigantisch veel zin in….