Jawel, hoor het is weer zover… Hoe blij ik ook ben met mijn iPhone, ik baal van het feit dat er zo snel haarscheuren in de backcover verschijnen waardoor ik het toestel weer op moet sturen. Af en toe controleer ik het toestel rondom even en gisteren zag ik dus een scheur van bijna 1 cm. En dat terwijl ik er altijd braaf een hoesje omheen heb…

Ik heb dit ca. een jaar geleden ook al eens mogen ondervinden en heb toen een nieuw toestel gekregen van de verzekering. Nu heb ik mijn verzekering bij het toestel natuurlijk niet voor niets afgesloten en bedacht ik me dat ik dan morgen (vandaag dus) maar even met Pro Assist moest bellen. Wil het toeval dat op het moment dat ik het toestel aan de lader hang het scherm ineens heel raar begon te doen en niet meer reageerde zoals ik dat wilde. Dus direct maar het telefoonnummer opgezocht en mijn klacht gedeponeerd. Geen probleem, men zou het toestel binnen 4 uur op komen halen!!! Ik was al helemaal happy dat alles zo snel geregeld kon worden, ware het niet dat ze even later terug belden met de mededeling dat de chauffeur met pech stond en het toestel dus pas vandaag, tussen 09.00 uur en 13.00 uur opgehaald zou kunnen worden. Gelukkig stond de chauffeur vanochtend al om klokslag 09.00 uur voor de deur en hoef ik dus niet de hele ochtend te zitten wachten totdat er iemand verschijnt.
Ik heb nu een Nokia N79 in bruikleen gekregen en ben deze ondertussen even aan het updaten en al mijn gegevens erop aan het zetten. Straks alleen nog even op zoek naar een paar goede applicaties voor Twitter, Foursquare en Mobypicture. We kunnen tenslotte niet zonder… Nog iemand tips hiervoor?

Vorige keer ben ik mijn iPhone ruim 17 dagen kwijt geweest. Ik kreeg toen wel een nieuw toestel. Hopen dat het dit keer niet zo lang duurt. Ik hoop er ook stiekem op dat ze geen 3G meer hebben en dat ze me nu een 3GS zouden moeten geven. Zou natuurlijk wel heel erg prettig zijn!!!

En was ik gisteren al heel fanatiek in het verwijderen van mijn Hyves-account… Ik heb gisteravond ook mijn account bij Facebook gedeactiveerd. Ik gebruikte het eigenlijk alleen maar voor het spelletje Farmville en dit was ik eigenlijk een beetje beu. Iedere dag steeds hetzelfde doen gaat gewoonweg vervelen, maar toch blijft het verslavend.. Exit dus!!! Ik ben van mening dat ik middels mijn blog en Twitter meer dan genoeg nieuwtjes over het net verspreid en dat mensen hier dus maar hun reacties achter moeten laten.

Ik denk dat ik vanmiddag nog eventjes mijn bed induik. Mag vanavond beginnen met 4 nachtdiensten en dan moet ik natuurlijk wel uitgerust zijn. Hopen dat het een beetje druk is, dan gaat de dienst ook lekker snel…

Ik wens jullie allemaal een hele fijne donderdag!!!