Heerlijk, 5 daagjes vrij!!! Met het heerlijke zonnetje van de afgelopen dagen ben ik helemaal in de lentesferen gekomen….

Op Twitter kwam ik deze week een foto tegen van een heel schattig klein varkentje. Helaas was de afbeelding te klein om er een fatsoenlijke wallpaper van te maken. Even verder zoeken leverde een schattige snuitfoto op die ik direct heb ingesteld als achtergrond op mijn MacBook Pro. Als je zoiets ziet ben je toch meteen helemaal vertederd?

Nu is het natuurlijk ook wel heel erg schattig om dezelfde foto op mijn iPhone te zetten, maar dan moet je natuurlijk wel de goede afmetingen hebben. Ik heb nu een ideale site gevonden!!! Met deze Wallpaper Converter hoef je alleen maar het plaatje dat je wilt gebruiken uploaden, dit op de goede plek zetten, opslaan en je kunt de afbeelding downloaden.

Vorige week zag ik op de site van T-Mobile dat ik een ICE-Watch kon bestellen met de punten die ik inmiddels had gespaard met T-Mobile Extra. Ik had de punten al jaren gespaard en er nog nooit iets van gekocht. Tja, en als je lang spaart kun je dus ook iets duurdere cadeaus uitzoeken. Vandaag bleek het pakje al bij de buren te zijn afgegeven en dat ben ik natuurlijk als een speer gaan halen…

Het horloge wordt geleverd in een soort Legoblokje met bovenin een gleuf. Nu doet het doosje dus mooi dienst als spaarpot!!! Eens kijken of het ook lukt om hem daadwerkelijk vol te krijgen…

En met 5 dagen vrij in het vooruitzicht is er toch ook wel een klein To-Do lijstje ontstaan. Je moet je dagen natuurlijk wel een beetje leuk en ‘nuttig’ besteden.

Sowieso:

  • Dagje films kijken
  • Nieuwe lading Donald Ducks lezen
  • Verjaardag vriendinnetje vieren
  • Nieuwe lading muziekjes luisteren

Misschien:

  • Opstarten van mijn moestuintje voor dit jaar
  • Boodschapjes doen in Duitsland

Uiteraard zal er ook nog iets in het huishouden gedaan worden, maar dat valt bij mij absoluut niet onder de categorie ‘leuk’.

Helaas valt het weer een beetje tegen dit weekend, maar amuseren zal ik me zeker. Ik wens jullie in ieder geval alvast een heel fijn weekend!!!