En toen stond de kerst alweer voor de deur!!! Dit jaar is echt omgevlogen!!!

Vorige week zondag is de Sint weer vertrokken naar Spanje en maandag mocht de Kerstman zijn intrede in huize Serena doen.
Normaal ben ik niet zo’n versierder met de kerst, maar dit jaar had ik wel zin om eens “uit te pakken”. Mijn ouders hadden nog een iets groetere kerstboom over die mocht ik mooi in mijn woonkamertje zetten…

Dus maandagavond kwamen ze met hun handen vol met boom, kerstballen en lampjes. Zelf ook nog de guirlandes uit het stof getrokken en het versieren kon beginnen!!!

Boom in elkaar gezet en pap heeft zich uitgeleefd met het versieren ervan. En het resultaat mag er zijn!!!

Mijn kerstboompje bij daglicht...

Daarna de kou ingedoken en de guirlandes aan het kozijn van de voordeur bevestigd. Flikkerverlichting erin gefrot en het ziet er helemaal kerstig uit!!! Helaas zijn de lampjes op de foto niet zo goed te zien, maar jullie zullen het ermee moeten doen!!!
Tevens de vensterbank voorzien van een guirlande, lichtgevende kerstballen en een zilveren lint met sterren. Vooral ’s avonds ziet het er erg mooi uit, al zeg ik het zelf!!!

Voordeur en vensterbank voorzien van guirlande met lampjes...

Ik heb dit jaar besloten om geen kerstkaartjes te versturen. Ik ben het met mezelf eens geworden dat het eigenlijk een veel te dure aangelegenheid is en na een paar dagen belanden ze toch weer bij het oud papier. Merk zelf ook dat ik de afgelopen jaren steeds minder kaarten via de reguliere post krijg en steeds meer kaarten via de e-mail ontvang… Toch wil ik jullie mijn kerstwensen niet onthouden en heb ik even een dansje en een liedje ervan gemaakt… 😀

En dan is vandaag alweer mijn laatste vrije dagje aangebroken van het weekend. Nog 9 diensten werken dit jaar en dan heb ik vanaf 27 december heerlijk vakantie tot 4 januari. Ik kijk er nu al naar uit!!!
Hopen dat het vriezen nog even doorzet en dat we dit jaar dan eindelijk weer eens op natuurijs kunnen schaatsen (zal wel niet, maar een mens blijft hopen…)!!!