Wat houd ik toch van het voorjaar… De eerste zonnestralen, alle planten die weer beginnen te ontluiken, de geur van verse bloemetjes. Heerlijk!!!

Nu is dit ook een beetje een gadgetblogje. Ik heb natuurlijk net mijn nieuwe iPhone 4 en die wordt de laatste dagen aan alle tests onderwerpen. Waaronder dus ook de camerafunctie.  De iPhone is voorzien van een 5 megapixel camera wat best al goede maakt ten opzichte van mijn oude iPhone. Maar het allermooiste is wel dat er een HDR functie op zit…

Gisteravond was het nog heerlijk weer en ben ik een uurtje door het dorp gaan wandelen. Eerst heerlijk langs de vijver gewandeld en daarna door het Haerenbos en langs Kasteel Haeren. Onderweg overal wat fotootjes gemaakt… (Mensen kijken je echt vreemd aan als je ineens voor een tuintje hurkt en een foto gaat maken met je gsm… :mrgreen:)

Ik heb even snel een collage gemaakt van de foto’s…

Voerendaal 8 april 2011

Als jullie een aantal foto’s in het groot willen zien moeten jullie even in dit album op Flickr kijken.

Ik ben bang dat jullie de komende tijd weer overstelpt zullen worden met foto’s… Ach, ik vind zelf een blog altijd een stuk leuker als die geïllustreerd is met wat plaatjes. Krijg je toch altijd een beter beeld bij het verhaal dat de mensen vertellen.