Wat een heerlijke dag was het vandaag!!! Het eerste dat ik vanochtend gedaan heb was het opengooien van de achterdeur…

Als het zo’n mooi weer is krijg ik zelf ook altijd het voorjaar in mijn hoofd. Dus werd alle was naar beneden gehaald en in de machine gepropt en werd dit voor het eerst dit jaar weer buiten gehangen. Heerlijk om straks weer de zon in de kleren te kunnen ruiken.

Hierna op de bovenverdieping alles open gegooid en het winterdekbed in de kast gemikt. Het zomerdekbed voorzien van een splinternieuw overtrekje, ziet dat er ook weer netjes uit…

Niets heerlijker dan ’s avonds onder een fris gewassen dekbedje te kunnen kruipen.

Na nog een beetje in huis geklungeld te hebben vond ik het tijd worden om ook nog even echt van het zonnetje te genieten. Eens even op Facebook speuren en ik zag dat Nadine ook van het zonnetje wilde genieten. Dus haar gecharterd om even lekker te gaan wandelen. Hond van haar ouders mee en we hebben heerlijk een uurtje gewandeld, waarna we lekker op een terrasje neer zijn geploft.

Vind de foto’s zelf wel mooi geworden. En dat allemaal dankzij de app Camera+ die ik vanochtend toch maar heb aangeschaft. Lekker veel instellingen waardoor je je foto helemaal naar jouw wensen kunt aanpassen. Randjes, filters, teksten, noem maar op!!! Mijn fototoestel ligt nu echt te verstoffen in de kast, de iPhone 4 maakt prima foto’s en die heb ik echt altijd bij me.

De app is nu in de aanbieding voor € 0,79, dus als je nog twijfelde is nu het moment gekomen om hem daadwerkelijk aan te schaffen!!!

De collages maak ik overigens met TurboCollage, die ik zowel op de iPhone als op de MacBook Pro geïnstalleerd heb.

Zo, ik heb net besloten dat ik mezelf vanavond trakteer op een ‘kapsalon’. Ik wandel dus nog even naar de friture. Smakelijk en een fijne avond!!!