En zoals beloofd dan ook het tweede verjaardagsblogje… Kreeg al diverse keren de vraag wat ik nog meer aan cadeaus gekregen had, dus ik heb even alles op de foto gezet.

Helaas zat het weer gisteren totaal niet mee. De regen viel met bakken uit de hemel en ik was dus genoodzaakt om alles binnen te houden. Nu is mijn woonkamer niet al te groot en met 20 mensen wordt dat dus een beetje proppen. Hoe op te lossen?

Gelukkig kwam Nicole met een hele simpele oplossing waar ik zelf nog helemaal niet aan gedacht had. Kijk dat je een paar stamtafels kunt krijgen, dan kun je op een klein stukje al 6 mensen ‘parkeren’. Die tafels waren snel geregeld, gewoon even naar de overbuurtjes gewandeld en er twee geleend.
Beetje schuiven met de meubels in de woonkamer en dan krijg je onderstaand resultaat.

Ik ben er klaar voor!!!

Alle glazen op tafel gezet en de drank in de koelbox zodat iedereen fijn aan zelfbediening kon doen. Heeft prima gewerkt de hele avond, dus ik heb ook niet continue hoeven rennen. Fijn, kun je zelf ook bij je vrienden gaan zitten en lekker kletsen.

De meeste mensen hadden me gevraagd wat ik graag voor mijn verjaardag wilde hebben. Nu vind ik het altijd erg leuk om cadeautjes te krijgen en vooral niet van tevoren te weten wat ik krijg. Ik had dus gezegd dat ze maar ‘creatief’ moesten zijn.

Tom en Caroline hadden het creatief zijn wel heel erg letterlijk opgevat. Tom had gewoon zelf een kruiden-moestuin-bakje gemaakt. Hihi, toe ik het uitpakte plakte het nog een beetje omdat het pas ’s middags geverfd was. Maar zo leuk!!!

Zelfgemaakte kruidentuin...

Mijn ouders kwamen samen met mijn broertje en zijn gezin. Nu had ik deze week al een berg cadeautjes gekregen van mijn ouders, gisteren kwamen ze alweer met hun handen vol. Ik heb al een tijdje een ‘stok’ voor het raam hangen, maar ik had nog steeds niet echt leuke spulletjes gevonden die ik er aan kon hangen. Nou, probleem opgelost, die had Sjannie wel even voor me uitgezocht!!! Verder kreeg ik nog een stapeltje kookboeken en van mijn broertje een thriller…

Versieringen voor aan het raam... Kookboeken en een thriller...

Roy en Nicole waren van mening dat ik wel een beetje geluk kon gebruiken en kochten een Boeddha Yogi. Hier zit een hele beschrijving bij, leuk om hier ook even neer te zetten.

Boeddha Yogi is verdrietig. Hij is verdrietig, omdat iedereen hem lelijk vindt. Toch is hij diep in zijn hart gelukkig, want hij heeft het geluk in zich zelf ontdekt.
Als je hem elke dag over z’n hoofd aait, brengt hij het geluk over op jou.

Als je goed naar hem kijkt, ontdek je de 4 levenstekens.

  • De armen hebben de vorm van ’n foetus. 
  • De rug symboliseert het hart. 
  • Sta je er recht ervoor dan heeft hij een lachend gezicht.
  • En de Boeddha in zijn geheel brengt geluk en vrede. 

Plaats de Boeddha Yogi daar waar je binnenkomt, met zijn hoofd naar de deur. Dan neemt hij al je zorgen en problemen over en brengt hij vrede en geluk.

Hij staat nu dus op het dressoir met zijn gezicht naar de deur gericht… Dat geluk is nooit weg!!!

Boeddha Yogi...

Van Marianne en Eric kreeg ik een leuke schaal voor op de salontafel. Leuk, ik houd wel van die frutseltjes…

Nieuwe schaal voor op de salontafel...

Van de rest van het bezoek kreeg ik geld. Ook fijn, want nu kan ik dus alsnog de mStand kopen die ik in het vorige verjaardagsblogje al noemde.

Toen het bezoek gisteravond allemaal weg was heb ik nog alles opgeruimd, vaatwasser aangezet en de meubels weer op hun plek gezet. Toen ik vanochtend beneden kwam was het toch wel erg prettig dat alles al aan kant was. Nog even de vaatwasser uitruimen en weer inruimen en er is inmiddels niets meer van een feestje te zien.

Ik heb in ieder geval een super gezellige avond gehad en ben gigantisch verwend. Ik wil iedereen die is geweest dan ook nogmaals hartelijk bedanken!!!