Tja, zo’n verjaardag vliegt voorbij!!! Maar ik ben slim geweest… Ik vier hem 2x en dus ook 2 dagen plezier!!!

Gisterochtend was ik al vrij vroeg wakker en het eerste wat je dan doet is op je telefoon kijken. Jeetje, ‘maar’ 35 emails. Berichten op Twitter, Facebook, WhatsApp… Ik ben echt overstelpt met felicitaties, top!!!

Gistermiddag is opa al even op bezoek geweest. Die drukte van een ‘echte’ verjaardag is momenteel te veel voor hem, dus hij kwam even toen er niemand was.

Gisteravond kwamen uiteraard mijn ouders, vriendinnetje met echtgenoot en de buurtjes. Ik ben nu al goed verwend!!!

Van mijn ouders heb ik echt een berg cadeautjes gekregen en ik schijn zaterdag nog iets te krijgen… :grin:

Verjaardagscadeau in elkaar gezet. Tadaa... Een oppottafeltje!!! Nog wat verjaardagscadeautjes...

Een friteuse (Had er al jaren geen meer), een oppottafeltje voor in de tuin (Wat een puzzel om in elkaar te zetten!!!) en wat handige spulletjes voor buiten. Een ‘waai-niet-weg-asbak’ (Ja ja, al in gebruik genomen) en een kaars. De twee roze dekseltjes kun je op een glas klemmen en openklappen als je iets wilt drinken. Dus geen vieze vliegen meer in je glas!!! (Met uitzondering van de vlieg die op het klepje zit ;-))

Van de buurtjes kreeg ik een cadeaubon voor een lekker geurtje. Verder heb ik nog geld gekregen om zelf iets van uit te zoeken. Ik denk dat ik nu toch maar eens de mStand ga kopen om mijn MacBook op te zetten. Goede besteding dacht ik zo…

Ik heb gisteren dus in ieder geval al een leuke dag gehad en hoop dat het zaterdag net zo gezellig zal worden. Nu nog hopen op goed weer!!!

Gisteravond zaten we gezellig in de tuin. Ik had het tuinhaardje al aangestoken, maar helaas begon het om 20.30 uur te druppelen en moesten we alsnog naar binnen verhuizen.

Zaterdag heb ik echter iets meer mensen uitgenodigd en zal het proppen worden als we binnen moeten zitten. Heel hard duimen dus dat het droog zal blijven!!!

Fijne donderdag allemaal!!!