Even een update over de verbouwing, het feest van pap en nog wat iPhone-klets. Beetje druk gehad deze week en dus nog niet echt aan bloggen toegekomen.

De verbouwing is echt als een trein gegaan!!! Het is nog niet helemaal af, maar het is nu een kwestie van afwerken.

Nog 1 keer de foto van hoe het was:

IMG_0199

En een foto van hoe het er nu uitziet:

Buitenzijde helemaal gevoegd!!! Vooraanzicht... #Verbouwing
Er moet nu nog een trim (ijzeren daklijst) opkomen en een boeiboord van witte trespa over het gedeelte dat uitsteekt komen. Verder worden de kozijnen en de nieuwe achterdeur nog in dezelfde kleuren als de rolluiken geverfd en wordt de binnenzijde nog gestukadoord.
Een hele verbetering dus!!!

Ik ben nu nog op zoek naar een regenton die ik onder de regenpijp kan plaatsen. Die dingen zijn echter loeiduur!!! Iemand nog een tip waar ik deze het beste zou kunnen kopen? Ik wil er graag eentje met een kraantje erin zodat ik ook mijn gieter makkelijk kan vullen…

Afgelopen zaterdag hadden we dan het feest van pap. Zoals we van onze feestjes gewend zijn was dit weer super gezellig. Ik heb lekker bijgekletst, gedanst en heerlijk gegeten van het Chinees buffet. De foto’s staan nog bij pap op de camera, dus die moet ik nog even bekijken. Hopen dat ze leuk zijn geworden!!!

En dan weer een stukje over de apps die ik in Cydia heb geïnstalleerd. Ik heb sinds het vorige blogje weer wat extra apps geïnstalleerd die het gebruik van de iPhone alleen maar leuker en mooier maken. Ik wil ze jullie niet onthouden…

CarbonX HD Pro – Een gigantisch mooi thema voor Winterboard. Het past niet alleen je iconen maar ook je complete menu’s, sms, telefoon etc. aan. Kijk even op deze site om meerdere screenshots te zien.

Post jouw #homescreen van je iPhone!!!

DataDeposit – Nooit meer je scores kwijt van bijvoorbeeld Angry Birds als je een clean install op je toestel moet doen. Deze app maakt een backup van je save-bestanden in Dropbox die heel simpel weer terug is te zetten.

Five Icon Dock – De naam zegt het al. Deze app maakt het mogelijk om in plaats van vier, maar liefst vijf apps in het dock van je iPhone te zetten.

LiveClock – Toont de huidge tijd in het icoon van je Klok App.

LockInfo – Alle info die jij wilt bij elkaar op je lockscreen. In mijn geval is dat het weer, agenda, Things, mail, Twitter, sms en gemiste oproepen. De menu’s zijn allemaal afzonderlijk te openen en vanuit het lockscreen te bewerken. Je kunt zelfs twitteren vanaf je lockscreen!!!

LockInfo...

My3G – Door deze app te installeren kun je ook FaceTime gebruiken over je 3G netwerk. Niet meer aan WiFi gebonden om te kunnen beeldbellen!!!

Vanmiddag mag ik nog een dienstje draaien en daarna hoef ik pas zondagavond weer de nachtdienst in. Lekker een paar daagjes vrij dus.

Beetje vroeg, maar ik wil iedereen alvast een heel fijn weekend wensen!!!