Zo, helaas geen draadloos internet hier, maar mijn gsm als modem aansluiten werkt ook. Het is weliswaar een beetje trager, maar ik ben wel online!!!

Gisteren zijn we omstreeks 12:30 uur aangekomen in het park. We mochten pas om 15 uur in het huisje, dus hebben we eerst nog maar even in het Marketdome rondgehangen. Als eerste even de kledingwinkel in en ik ben meteen geslaagd voor een bikini. Ik had vorige week in Heerlen al eens geshopt, maar toen niet geslaagd. Deze keer dus meteen de eerste keer geslaagd.
Hierna lekker wat gegeten en daarna rustig naar het huisje om even alle spulletjes uit te pakken en de bedden en dergelijke op te maken…
Robin eventjes in bed gelegd en daarna terug naar de Marketdome om iets te eten en lekker te gaan zwemmen.

Viel dat zwemmen maar tegen!!!! We lagen nog geen uur in het water toen al werd omgeroepen dat we het zwembad moesten verlaten. Bleek dat het bad al om 20:45 uur dicht ging en niet om 22 uur zoals we in eerste instantie dachten.

Ach ja, dan nog maar iets op het terrasje drinken en daarna naar het huisje omdat de kids toch naar bed moeten.

Zelf hadden we nog een filmpje opgezet maar ik was zelf ook kapot en ben rond 23:30 uur ook lekker in mijn bedje gekropen.

Ik heb gepoogd om fotootjes te uploaden, maar helaas is de internetverbinding hier net een beetje te traag voor. Jullie zullen dus even tot na het weekend moeten wachten…. Althans, ik zal proberen om hem even aan te laten staan, dus misschien lukt het vandaag nog.

Robin ligt momenteel in zijn bedje, zo gauw hij wakker wordt zullen we richting de Marketdome gaan en een potje gaan bowlen.

Misschien morgen, anders maandagavond meer!!!!

Fijn weekend!!!