Alweer de laatste dag van januari… Waar deze maand voor mij altijd ontzettend lang lijkt te duren, is de maand dit jaar echt voorbij gevlogen. Komt natuurlijk ook omdat ik het vrij druk met school had. Maar goed, voorlopig wordt het weer een stuk rustiger.

Vandaag ben ik even naar mijn stageschool gegaan en heb afscheid genomen van groep 7. Volgende week dinsdag mag ik bij de kleutertjes in groep 1/2 gaan beginnen.

Momenteel hebben ze bij de Albert Heijn een ontzettend leuke actie. Je kunt er namelijk sparen voor handpoppen van The Muppets. Inmiddels is het me al gelukt om er 2 bij elkaar te sparen. Kermit en Fozzie zijn al van de partij…

 

Nu heb ik echter nog 6 poppen te gaan. Voor mijn stage bij de kleuters zijn deze poppen natuurlijk wel heel erg leuk om een dramales middels een poppenkast of iets dergelijks mee te spelen. Je moet een beetje creatief blijven om leuke lessen te kunnen geven!!!
Nu heb ik alleen een vraagje aan mijn lezers. Zouden de mensen die zelf niets met de punten doen deze voor mij aan de kant willen houden en me helpen om alle poppen compleet te krijgen? Ik heb in totaal nog 34 zegeltjes nodig… Alvast heel erg bedankt!!!

Afgelopen week heb ik ’s avonds ook nog enkele filmpjes gekeken. Het wordt buiten inmiddels een stuk kouder (Ik haat sneeuw!!!) en dan is het heerlijk om lekker onder een dekentje op de bank te ploffen met een leuke film. (Ik ben nog steeds zo blij met mijn nieuwe tv en filmservertje)

Vooral War Horse is een absolute aanrader. Wat een ontzettend mooie film!!!
Hihi, toch wel grappig… Hij draait vanaf 2 februari pas in de bioscoop, maar op 30 januari draaide hij al in Huize Serena.

Over films gesproken… Ik kreeg laatst van Saskia een leuke tip om bij te houden welke films je al hebt gezien en deze te beoordelen. Sinds dit jaar doe ik dit dus via Letterboxd.
Onderstaand al het resultaat van de films die ik in januari heb gekeken.

Nu mag ik 3 uitnodigingen voor deze site weggeven. Wil jij ook gaan bijhouden welke films je hebt gekeken? Laat dan in de reacties achter waarom jij vindt dat je ook een uitnodiging verdient. De 3 leukste reacties krijgen een uitnodiging!!!

Hebben jullie nog tips voor films die ik absoluut moet kijken?