Zo, weer even een blogje met de nodige updates. Vanavond ga ik de nachtdienst in, dus ik heb overdag lekker vrij en even de tijd om er eens onder het genot van een muziekje (daarover later meer) een lekker uitgebreid blogje te schrijven.

Even beginnen met het leukste bericht van deze week. Ik ben geslaagd voor mijn Performance Assessment!!! Maandag kreeg ik de mail van mijn Assessor met de mededeling dat ik geslaagd was. Dinsdagavond mijn portfoliogesprek gehad en ook hier was men zeer positief. Om de week dan nog even helemaal goed te eindigen behaalde ik gisteren ook de diagnostische toets voor rekenen, dus mijn week kan qua studie niet meer stuk!!!
Dat houdt voor mij nu in dat ik ongestoord aan de tweede helft van dit schooljaar kan gaan beginnen. Mijn propedeuse komt steeds meer in zicht!!!

Afgelopen week heb ik dan eindelijk een ‘Nee Nee’ sticker op de deur geplakt. Het was de laatste tijd echt waanzinnig wat er hier aan reclame op de deurmat viel. Iedere dag lag er weer een hele berg en meestal verdween het ongelezen bij het oud papier. Zonde van al die bomen vind ik!!!
Pap haalde even een sticker voor me bij het gemeentehuis en sindsdien is het heerlijk stil bij de brievenbus. Om nu toch de reclame te kunnen volgen gebruik de app Reclamefolder op mijn iPhone en iPad. Zo kan ik toch fijn alles bijhouden en houd ik er later geen rommel aan over.

En dan heb ik alweer een nieuwe gadget gekocht. Ja, ik weet het, het is wederom een koptelefoon, hoeveel kan een mens er hebben. Maar deze is toch wel het ultieme qua geluid. Dopjes zijn natuurlijk minder opvallend, maar ik heb gewoon te kleine oren en die dingen doen me dan pijn. Gisteren kreeg ik een leuke aanbieding om deze koptelefoon, de Dr. Dré Beats Solo voor de helft van de normale aankoopprijs aan te kunnen schaffen en die kans heb ik even met beide handen aangegrepen. Het mooie is dat er ook ControlTalk in de kabel zit, dus ik kan er mooi handsfree mee bellen op mijn iPhone en door de liedjes skippen zonder steeds de telefoon uit mijn zak te moeten halen.
Ik zit nu lekker achter de Mac te luisteren naar wat muziekjes en sta echt versteld over het geluid. Er zit een heerlijk diep basgeluid in en de kussentjes zorgen ervoor dat geluid van buitenaf vrijwel afgesloten wordt. Alweer een goede aankoop gedaan dit jaar!!!

Ik denk dat ik vanmiddag nog even lekker een beetje ga lezen of de laatste afleveringen van Pretty Little Liars ga kijken. In ieder geval lekker rustig aan zodat ik fit ben voor de nachtdiensten.

Ik wens jullie allemaal alvast een heel fijn weekend!!!