Ik kan me wel blijven verontschuldigen voor het weinige bloggen, maar ik heb me voorgenomen dat ik alleen nog maar een blogje schrijf als ik ook echt iets te melden heb… Dus wederom een verhaaltje van mijn zijde.

Ik zal als eerste maar eens beginnen om de vraag te beantwoorden die ik al diverse malen heb gehad. Mijn pols is weer helemaal in orde… Ik merk het af en toe nog wel eens als ik echt iets zwaars of zo wil tillen, maar over het algemeen werkt het allemaal weer prima.

Ik ben momenteel aan het genieten van een paar daagjes vrij. Ik heb afgelopen woensdag nachtdienst gehad en ben donderdag lekker vroeg opgestaan. Vrijdag verlof genomen, dus ik mag genieten van een weekend van maar liefst 4 dagen. Ik had ze ook echt wel nodig, er moest behoorlijk wat gebeuren hier in huis. Het huishouden was er de afgelopen weken een beetje bij ingeschoten. Gisteren was ik mijn werkplekje een beetje op orde aan het brengen en kwam ik tot de conclusie dat ik toch niet helemaal lekker achter de MacBook Pro zat. Doordat hij vrij klein is staat het scherm toch wel erg laag en zit je altijd een beetje in een gebogen houding te typen. Toen kwam dus het vraagstuk, hoe los ik dit op?

Nu heb ik een tijdje geleden een standaard gekocht om mijn iPad op te zetten. Deze is echter ook uitermate geschikt om een laptop op te zetten. Eens even gepast en jawel hoor… Past perfect!!! Maar ja, dan wordt het typen natuurlijk een beetje lastiger omdat de MacBook op hoogte staat. Dus, ik heb mezelf nog een beetje verwend en ik heb een Apple Wireless Keyboard gekocht.

Nieuwe setup middels een stand en wireless keyboard...

De MacBook Pro staat nu fijn op ooghoogte en ik zit ineens een stuk relaxter te typen… Eigenlijk wil ik graag de Rain Design mStand, maar ik vind hem nog erg prijzig. Misschien iemand van de lezertjes hier die er nog eentje in een hoekje heeft staan en genegen is om hem aan mij te verkopen?

Vandaag weer verder gegaan met huishouden. Een van de klusjes was het wassen van de ramen. Zoals de meesten van jullie wel weten woon ik in het zuiden van het land en is het hier dus bijna carnaval oftewel ‘vastelaovend’… Deze week had ik al wat versieringen gehaald en gisteren heb ik nog een poster gekregen van de stadsprins. Nu de ramen weer lekker schoon waren meteen dus maar het raam versierd…

Raampje ook weer klaar voor de vastelaovend... #VL11

Vlak voor de carnaval echt begint nog even de vlag uithangen en wat ballonnen ophangen en dan ziet het er weer leuk uit. Misschien hebben jullie voorgaande jaren wel gezien dat wij hier een straatcommissie hebben en dat er altijd zeer uitbundig versierd wordt. Dan kan ik natuurlijk niet achterblijven…

Vanavond ga ik gezellig met een bende vrienden op stap naar ‘De Foute Dance Classics Party’.

De band NoiZZ moet hier spelen en de toetsenist is een goede vriend. Gaat dus een heel gezellige avond worden met een berg goede muziek. Heb er nu al heel veel zin in!!!

Verder heb ik een paar dagen geleden nog een extra pagina toegevoegd aan mijn site. Ik bespreek hier wel vaker de films die ik heb gekeken en geef er dan ook ‘beoordeling’ aan. Om een beetje een overzicht te krijgen van wat ik allemaal heb gekeken dit jaar heb ik er nu een aparte pagina voor gemaakt. Gewoon de titels met een link naar de omschrijving en een beoordeling middels smilies. Ben benieuwd of het een lang lijstje gaat worden…

Verder heb ik eigenlijk niet echt veel nieuws te melden. Ik denk dat het blogje inmiddels wel weer lang genoeg is geworden. Ga er dus maar eens een einde aan breien…

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!!!