Vandaag alweer valentijnsdag. Zo ben je kerst en oud en nieuw aan het vieren en zo is het alweer Valentijn. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er zelf helemaal niks aan doe. Ik kreeg vandaag wel een digitaal kaartje van Cindy, gewoon als vriendin, superlief…..

Voor de mensen die er wel aan doen…

Vanochtend werd ik al vroeg gebeld door Cindy. Of ik thuis was, kon ze even gezellig koffie komen drinken… Ja tuurlijk, gezellie!!! Dus lekker de hele ochtend met zijn tweeën zitten beppen. Nou ja, zitten…. Ondertussen heb ik lekker boerenkoolstamppot gemaakt om vanmiddag mee te nemen op de middagdienst. Ook weer een bakje in de vriezer, hebben we een andere middagdienst ook weer wat.

Jullie zullen wel denken, alweer een bakje in de vriezer? Ja inderdaad, die puilt uit van de bakjes. Maar ja, ik kan nu eenmaal niet weinig koken. Stamppot, nasi, spaghetti, het zijn allemaal van die gerechten die je meestal wel in grote porties maakt. Ach ja, en ik heb natuurlijk ook niet altijd zin om te koken. Het is ook wel makkelijk op woensdag als ik Italiaanse les heb en weinig tijd heb als ik thuis kom. Bakje in de magnetron en klaar….

Zo, ik ga nog even wat logjes bekijken, de keuken opruimen, even douchen en dan mogen we weer gaan werken. Morgen lekker twee daagjes vrij… Lekker!!!

Fijne donderdag!!!!