De vakantie is echt veel te snel voorbij gevlogen. Vandaag is alweer mijn laatste vakantiedag… 😥

Zoals ik al vertelde ben ik zaterdag op stap geweest in Aken. Wat een leuke tent, absoluut voor herhaling vatbaar!!! Eerst heerlijk een paar uurtjes op het terras gezeten en daarna naar binnen. We hadden de avond ingeluid met een paar Mojito’s en die vielen toch wel erg hard moet ik zeggen… Nu ik met Sonja Bakker bezig ben eet ik natuurlijk niet zo heel veel en is de bodem iets minder…
Toen ik gisterochtend wakker werd voelde ik me dus niet zo heel geweldig moet ik zeggen… Eerst maar eens flink wat water gedronken en dan word je langzaam weer een beetje mens.

Ik wilde wel graag nog eventjes eruit en had eigenlijk wel zin om te wandelen. Maar ja, in je eentje is wandelen natuurlijk ook niet echt gezellig. Dus op Twitter even een tweet geplaatst die ook automatisch in de WWW van Hyves terechtkomt. Dat was dus de beste actie van de dag… Niet lang daarna kwekte een collegaatje dat ze wel zin had om mee te gaan wandelen. Nou prima toch!!! Even gedoucht en in de auto gesprongen naar Landgraaf.
We hebben echt een heerlijke wandeling gemaakt helemaal rondom de berg van Snowworld. Daarna de berg helemaal naar boven geklommen. Je bent kapot als je boven komt, maar het uitzicht is het meer dan waard!!! Hieronder even een foto van het uitzicht over het Pinkpopterrein.

Het is even klimmen, maar dan heb je ook iets!!!

Na hier heel kort gerust te hebben zijn we de berg dwars door het bos naar beneden “gehiket” en zijn bij de “Overste Hof” lekker op het terras neergeploft. Hier was het zo lekker dat we uiteindelijk ook maar een hapje hebben gegeten en zeker 2½ uur hier hebben gezeten. Hierna terug naar huis gewandeld. Ik denk dat we toch wel een kleine 10 km gewandeld hebben. Het was echt heerlijk en ga dit dus absoluut vaker doen!!!

En dan was het vandaag voor de zoveelste keer in mijn afvalrace weer een weegdag. 61,9 kg!!! Tralala, dat is dus weer 1,4 kg en nu in totaal al 21,7 kg… Ik ga nog eens een slanke den worden!!!

Vandaag heb ik verder niet zo heel veel in de planning staan. Dadelijk even naar de fysiotherapeut en ik wil nog eventjes naar de Action.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne maandag!!!