Sinds vanochtend heb ik lekker vakantie!!!!!!!

Gisteren belde Patrick me met de vraag of ik nog altijd zin had om met hen en Tom en Caroline een weekendje weg te gaan in de vakantie. Hij had namelijk een aanbieding gekregen van Center Parcs voor een huisje van 8 personen. Nou, dat hoeft hij niet aan dovemansoren te zeggen… Boeken die handel!!!! We gaan dus lekker van 13 tm 16 juli naar het Meerdal in America, ik heb er megaveel zin in!!!

Helaas heeft de koper van het motorpak zich bedankt, blijkbaar past het motorpak haar niet fatsoenlijk en nu stuurt ze het retour. Ik heb het pak dus weer te koop staan op Marktplaats. Ik heb in de balk met links een link geplaatst naar al mijn advertenties, misschien kunnen jullie er nog wel iets van gebruiken!!! Ik ben eens langzaam door mijn huis aan het snuffelen om te kijken of er nog spullen zijn die ik niet gebruik en toch maar liggen te verstoffen. Kan ik er beter geld aan verdienen!!!!

Dadelijk ga ik naar de verjaardag van Liam, de kleine van een vriendin van mij, hij wordt 3 en ik ben op zijn feestje uitgenodigd (hihi). Ik krijg de eerste dag van de vakantie dus wel al om!!!!

Fijne donderdag!!!