Waarschuwing!!! Ik heb inspiratie, dus het gaat een lang logje worden!!!

Hahaha, ik heb aardig wat reacties losgemaakt met mijn vorige logje… Ik heb het echter niet zelf geschreven hoor! Ik vond het op internet en ergens kon ik me er wel heel goed in vinden… Maar geen zorgen, zo gauw laat ik me niet op mijn kop zitten hoor!!!

Vandaag was natuurlijk vaderdag, maar pap had koopzondag en hadden we dus vanavond afgesproken om te bbq-en. Hij belde echter vanochtend om me vertellen dat ze vannacht de band van zijn auto hadden lekgestoken. Vanmiddag dus maar even naar de zaak gegaan en hem geholpen om online aangifte te doen.

Tja… en als je in een winkelcentrum bent moet je ook even gaan winkelen. Ik heb bij de Blokker een supermakkelijk koffertje gekocht om hobbyspulletjes (in mijn geval de scrapspulletjes) in op te bergen. In het koffertje zitten ook nog twee kleine doosjes met vakjes die je zelf in kunt delen. En dat voor maar € 7,99!!! Ik kon zo snel niet een fotootje ervan op internet vinden, maar ik zal proberen om (als ik er aan denk) deze week nog even zelf een foto van te maken.

Vanuit de winkel ook nog even bij opa langs (poeh poeh, wat een eind naar de buurman). Mijn vader was ook daar met zijn vrouw en ze hadden de kleine van mijn stiefbroertje, Fabiënne, bij zich (was ook al in de winkel hoor).
De kleine zit op de gym en ging ons eens even showen dat ze ook kon jumpen…

Tja, ze ging zo snel dat de foto wel een beetje bewogen is…

Nadat ze in de gaten had dat ik het fototoestel uit mijn tas getoverd had wilde ze wel even voor me poseren… Nou, dan gaat Serena toch foto’s maken… Geen probleem hoor mup!!!

Als jullie de rest van de poseersessie willen zien moeten jullie even op mijn Flickrpagina kijken.
En als je dan toch bezig bent…. Dan moet opa (mijn vader) ook even een foto van ons samen maken…

Vanuit opa de fiets gepakt en naar mijn vader gefietst om nog even lekker te gaan bbq-en. Nadat we alles hadden afgeruimd en nog even met zijn allen gezellig buiten zaten begon het ineens wel heel erg hard te regenen. Fiets dus maar in de garage geplant en me even door broerlief thuis af laten zetten.

Ik heb tussendoor gisteren en vandaag ook nog even met mijn site zitten stoeien en het is me gelukt om de foto’s die ik op Flickr zet en mijn mini-blog, Jaiku, in de zijbalk te plaatsen. Verder heb ik ook een nieuwe archiefpagina aangemaakt die alles netjes bijhoudt van mijn log-activiteiten hier op het net. Mijn pagina wordt nu echt steeds meer mijn ding, ben er zelf best wel trots op!!!
Binnenkort weer even een paar nieuwe fotoalbums aanmaken die ik hier op de fotosite kan zetten en dan is het wel zo’n beetje compleet hier.

Vanaf morgen mag ik zeven dagen achter elkaar werken, 3 middagdiensten gevolgd door 4 nachtdiensten. Volgende week nog 2 dienstjes en dan heb ik lekker vakantie!!! Krijg er steeds meer zin in!!!

Ben alleen bang (maar dat zeg ik altijd) dat ik door de komende drukke week wat minder tijd zal hebben om te loggen. Maar ik kom zeker nog even bij jullie kijken hoor!!!

Volgens mij valt het nog wel mee met de lengte (ahum…), maar nu ga ik er toch echt een einde aan breien…

Alvast een hele fijne maandag!!!