Zo, ik heb nu besloten dat ik dit jaar echt iets van mijn tuin wil gaan maken.

Deze week heb ik al iemand laten komen die de muur van mijn stal en een gedeelte van de muur van mijn woning uitkapt en opnieuw gaat voegen. Als dit allemaal gebeurd is kan ik de muren gaan verven met betonverf zodat het allemaal meer 1 geheel gaat worden.

Sinds ik hier woon, en dat is nu bijna 5 jaar, is er nog eigenlijk weinig tot niets aan de achtertuin gebeurd. Eigenlijk is deze maar heel erg saai met wat klinkers en staat er een garage in met ( echt waar) blauw geverfde randen.
Een van de dingen die me de laatste tijd heel erg begon te storen was dat de klinkers heel erg vuil aan het worden waren en groen uitsloegen. Toevallig vorige week vanuit de kamer even een fotootje gemaakt van Flux, waardoor je ook meteen de tuin ziet.

Zoals je ziet een beetje een kale bedoening dus….

Om de tuin te spuiten (ik heb hem ook voor de auto en nog meer gekocht hoor) heb ik me vanmiddag zelf verwend met hogedrukreiniger en een nieuwe tuinslang op een karretje.

Ik heb het net eens even (was alweer anderhalf uur) geprobeerd en het gaat echt geweldig. In het midden van de tuin liggen iets andere klinkers en nu komt ineens echt de rode kleur naar boven!!!!
Morgen ga ik eens uitgebreid mijn best doen op de klinkers. Ik was net na een dik uur zelf niet om aan te zien (megasmerig hahaha) maar als je klaar bent heb je ook wat!!!! Ik heb net de grootste rotzooi al uit de tuin gespoten. Nu eigenlijk hopen dat het vannacht even hard regent en de de rest ook nog weg spoelt…

Ik zal morgen als ik er aan denk eens even een voor- en nafoto maken zodat het verschil goed duidelijk is.

Met andere woorden, duim voor me dat goed weer is en ik dus lekker een paar uurtjes vooruit kan in de tuin!!!!