Ik heb echt een geweldig weekend achter de rug!!! Alvast een voorwaarschuwing… Het gaat een lange log met lekker veel foto’s worden!!!!

We hadden een tijdje geleden al afgesproken om met een hele groep naar Toverland te gaan. Vrijdag dus bij Nicole blijven slapen zodat we zaterdagochtend lekker op tijd richting Sevenum konden vertrekken. Ik was nog nooit in Toverland geweest en had dus geen idee wat ik ervan kon verwachten. Het was echter veel leuker dan ik had gedacht. Het was namelijk niet alleen een park voor kinderen, er waren absoluut ook attracties die ook erg leuk zijn voor volwassenen!!!!

We waren in totaal met 22 man, 11 kids en 11 volwassenen… Daar kun je dus wel een feestje mee bouwen!!!

Toen we binnen waren hebben we de kinderen eens lekker laten rennen en hebben ons als volwassenen op een paar bankjes geparkeerd. Tja, en dan komen natuurlijk ook de fototoestellen tevoorschijn. Aangezien we nog steeds (al sinds woensdag) in een erg melige bui waren kwamen hier natuurlijk ook weer de meest vreemde foto’s van. Eerst maar weer eens met de mutsen van de groep op de foto…

Toverland 21-3 (70)

Uiteraard wilden wij als volwassen ook wel even de attracties testen. Aangezien de grote achtbaan pas om 12:00 uur open zou gaan zijn we eerst begonnen met de Boosterbike. Een kleine achtbaan waarbij je op een motor zit en letterlijk wordt afgeschoten. Supergaaf en al helemaal als je helemaal vooraan zit….
Uiteraard werden er in de attracties ook foto’s gemaakt. Als je deze kocht kon je de foto ook fijn naar huis e-mailen. Fijn!!! Kunnen we hem hier ook fijn laten zien!!!

Boosterbike (3)

Voordat we Noëlle mee wilden nemen in de Troy zijn we eerst maar eens wat andere “snelle” attracties met haar uit gaan testen. De eerste was de bobsleebaan. Je kunt zelf je snelheid bepalen, maar ik heb de hele weg vol gas gegeven en Noëlle zat letterlijk tussen mijn benen te schudden van het lachen!!!

Toverland 21-3 (31)

Het kan haar blijkbaar allemaal niet hard genoeg gaan, want we moesten binnen eerst nog even in de kleine achtbaan… Uiteraard zijn wij als volwassenen ook niet de beroerdste en gaan graag met haar mee…

Toverland 21-3 (36)

Noëlle vond het allemaal even geweldig en wilde ook wel mee in de grote achtbaan.

Uiteindelijk ging dan om 12:00 uur ook de Troy open. Een van de grootste achtbanen van Europa met een lengte van 1,04 km en een snelheid van maar liefst 90 km/h…

Toverland 21-3 (89)

We gingen allemaal heel erg vrolijk in het karretje zitten, niet wetende wat ons te wachten stond. Hier zijn we nog heel erg relaxed moet ik zeggen…

Toverland 21-3 (50)

Waanzinnig, wat gaat dat ding hard!!! Na de eerste afdaling blijft hij gewoon 2.15 minuten aan een stuk door razen zonder ook maar ergens eventjes af te remmen. Whahahahaha, de eerste keer dat Nicole en ik in dat ding gingen hadden we aan het einde gewoon kramp in de handen van het vasthouden… Wel een ontzettend gave rit!!!
Zelfs Noëlle riep bij terugkomst alleen maar: “Nog een keer!!!!” Hahahahaha!!!!

In de Troy in Toverland...

In de middag werd het echt ontzettend lekker weer en zijn we met de hele bups naar buiten verhuisd. Op een gegeven moment konden we zelfs lekker de jas uit trekken en lekker met het gezicht in de zon gaan zitten/hangen/liggen…
In een klein speeltuintje stonden een soort van “draaistoelen” waarin het erg goed vertoeven was moet ik zeggen. Hier dus lekker een tijd in gehangen…

Toverland 21-3 (90)

Nu stond er ook een klimparcours op ca. 5,5 meter hoogte. Nadat we het een tijdje hadden staan bekijken en zagen dat het toch best wel moeilijk was hebben Patrick en ik de stoute schoenen aangetrokken en zijn het ook gaan proberen.
Nu heb ik totaal geen last van hoogtevrees, maar als je toch op een kabeltje van een halve centimeter breed staat ziet de wereld beneden je er ineens heel anders uit!!! Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar ik heb het hele parcours afgelegd zonder ook maar 1 keer mis te stappen, te vallen, of wat dan ook!!!

IMG_1422

Ik moet wel zeggen dat ik nu toch wel een beetje spierpijn heb van alles met je armen opvangen, maar het was het absoluut waard!!!

Na nog een paar keer in alle attracties te zijn geweest hebben het grut allemaal bij elkaar geraapt en zijn we terug gereden naar Spaubeek en zijn hier nog even met zijn allen de friture ingedoken (Alweer niet Sonja-proof, maar ik ben deze week lekker toch 0,5 kg afgevallen!!!!).

Omstreeks 20:00 uur waren we allemaal weer thuis. Nog even een filmpje gekeken, maar ik was zo moe, dat ik als een blok op de bank in slaap ben gevallen. En ik was niet de enige….. he Coll?????

Omdat Nicole en ik zondag ook nog wat leuks wilden gaan doen met de kinderen ben ik uiteindelijk maar weer blijven slapen en heb heerlijk tot 09:45 uur uitgeslapen.

Uiteraard zijn er nog veel meer foto’s gemaakt dan diegene die ik hier heb afgebeeld. Ik heb ze dus weer allemaal in het online-album opgeslagen. Wil je meer zien, kijk dan even hier.

Zondag wisten we eigenlijk nog niet echt wat we wilden gaan doen. Gelukkig belde de neef van Nicole om te vragen of we zin hadden om de “Slingertocht” mee te gaan lopen in Schin op Geul.
Eigenlijk is het gewoon een “kroegentocht” waar je bij iedere lokatie iets te eten of te drinken kreeg. Het was heerlijk weer, dus absoluut geen straf om buiten te moeten lopen.
Toen we op het terras zaten kwam zelfs het zonnetje nog even kijken. Noëlle ging er ook eens even lekker voor zitten…

S8003085

Na lekker de middag buiten te hebben doorgebracht zijn we op tijd naar huis gegaan en na nog wat tv te hebben gekeken ben ik weer eens vertrokken naar mijn eigen huisje. Toch ook wel lekker om weer in je eigen bedje te liggen…

Vanaf vandaag begint dan weer het echte gewone leven. Waar ik vorige week maar 1 dag hoefde te werken mag ik er deze week maar liefst 6 werken. Het weer belooft ook al niet veel goeds deze week, dus van veel leuke dingen doen zal wel niet veel komen.

Ach ja, ik zal volgende week beslist wel weer iets te melden hebben….