Nog een maand en dan zitten we er weer middenin!!! De Top 2000 van Radio 2 is ieder jaar weer een happening en vanaf dat moment staat hier de radio misschien nog wel meer aan dan normaal.

Top 2000

Voorgaande jaren diende ik al mijn voorkeuren in en ook dit jaar vulde ik weer braaf het stemlijstje in. Je mag in totaal 20 nummers invoeren, 15 nummers van de lijst die Radio 2 je al voorschotelt en 5 nummers waarvan je zelf wilt dat ze ook in de lijst komen.
Ik zette het lijstje in volgorde van stemmen ook maar even in Spotify zodat jullie ook kunnen luisteren.

Het is trouwens altijd ontzettend moeilijk om dat lijstje in te vullen, er zijn zo veel goede nummers gemaakt. Na het indienen van de lijst vallen me dan altijd weer liedjes in waarvan ik denk ‘Oh ja, die was ook leuk geweest om in de lijst te zetten’. Maar goed, ik denk dat ik wel een lekker lijstje samen heb gesteld. Ben benieuwd of dit jaar eindelijk eens een ander nummer dan Bohemian Rhapsody op nummer 1 belandt.

Ik kan in ieder geval niet wachten tot de muziekevents in december weer beginnen. Eerst starten met Serious Request en vanaf Tweede Kerstdag dus lekker de Top 2000.

Heb jij ook al een lijstje ingediend? Niet? Tot 28 november 19.00 uur kun je je stem hier nog indienen…

Groetjes-Serena-sinterklaas-schuin