Lag ik gisteravond veel te laat in bed… Jaja, zelf schuld… Ik moest vandaag om 10 uur beginnen en dus op tijd opstaan. Althans, dat dacht ik….
Toen ik vanochtend op het werk kwam bleek dus dat ik vandaag vrij had. Nou ja!!!! Ik was er dus heilig van overtuigd dat ik moest werken. Ik zet toch niet voor de fun een dagdienst in mijn agenda????

Ach ja, het genereert nog even een extra dagje…

De mensen die al wat langer met mij meelezen weten dat ik een gadgetfreak ben en dat ik vroeger ook heel veel deed met mobloggen… Nou goed, het is nog steeds heel erg leuk en ik heb het weer opnieuw in het leven geroepen.
Ik moblog in principe via Shozu, een applicatie die je op camphone kunt installeren en waarmee je je foto’s met 1 klik kunt uploaden naar Flickr en nog meer sites. Helemaal perfect!!! Bij mij gaat de foto ook nog naar moblog, waarvan je hiernaast (Nee, alweer niet voor de Hyveslezers) het resultaat ziet. Maar nu wil ik eigenlijk dat ik hier de moblog kan laten zien die ik naar Flickr stuur, maar ik weet niet hoe ik de badge aan moet passen… Ik ben nu echt al uren bezig, maar ik krijg het maar niet voor elkaar…. De standaard badge is of te groot, of te klein, en ik wil eigenlijk ook de titel in beeld hebben. Dus…. wie weet hier meer van????