Jullie zullen het inmiddels wel hebben gezien… Ik ben druk bezig met het aanpassen van mijn site. Ik maak logo’s die bij de onderwerpen passen en doe mijn best om een eigen huisstijl te ontwikkelen.

Toen ik jaren geleden nog een Windows computer had deed ik alles met Paint Shop Pro. Ik was er redelijk handig mee en wist leuke dingetjes te creëren. Hoe anders werd het toen ik overstapte naar de Mac. PSP is niet voor de Mac te krijgen en ik was ineens aangewezen op Photoshop. Ik kan er niks aan doen, ik kan er totaal niet mee uit de voeten.

PixelmatorEn toen was er ineens Pixelmator. Het programma bestaat al langer, maar ik heb er nooit echt aandacht aan besteed. Tot ik ergens las dat het eigenlijk een kopie is van PSP. Ik verdiepte me een beetje meer in het programma en besloot het, toen het ineens in de aanbieding was, aan te schaffen.
En inderdaad!!! Ik weet ineens weer wat logootjes te maken en het lukt me om er ook nog wat effecten aan te geven. Natuurlijk, ik moet nog veel leren, maar met een beetje hulp van de tutorials die in de app zitten (Het zijn allemaal filmpjes) kom je al een heel eind.

Ik kocht de app een aantal dagen geleden voor het luttele bedrag van € 13,99 omdat deze was afgeprijsd. Ik dacht dat het een korting was voor Black Friday, maar momenteel kost de app nog steeds hetzelfde. Ik weet niet of deze prijs inderdaad blijft of dat hij binnenkort weer omhoog gaat, dus ik raad jullie aan om de app NU aan te schaffen!!!

Voor de mensen die deze app al kennen… Hebben jullie nog fijne tips of aanraders voor tutorials?

Groetjes