Poeh, deze week is echt omgevlogen!!!!

Allereerst natuurlijk het voetballen van deze week…. Maandag had ik de middagdienst en heb ik de wedstrijd op het werk moeten kijken. Gelukkig is heel Nederland erg voetbalminded en kun je tijdens een wedstrijd op straat een bom afschieten. Dat houdt dan weer in dat bijna alle collega’s de wedstrijd kunnen kijken. Wie had dat gedacht… Winnen van de wereldkampioen met maar liefst 3-0!!!

Gisteren de eerste helft hier in het dorp in de kroeg gekeken. In de rust snel naar het werk gereden en hier even een collega opgepikt om naar een andere kroeg te gaan. Hahaha, onderweg van het werk naar de kroeg kregen we op de radio mee dat het 2-0 was geworden. We hebben nog net de herhaling kunnen zien bij binnenkomst. En ook hier weer… wat een monsterscore, 4-1… We zijn in ieder geval al verzekerd van een plaatsje in de kwartfinale…

Woensdag hadden we van het werk bindingsdag. Eerst met zijn allen bowlen, daarna karaokewedstrijd en gezellig met zijn allen eten. Helaas kan ik er geen foto’s van plaatsen omdat ik de collega’s natuurlijk niet ongevraagd op internet kan gooien.

Ik heb sinds gisteren lekker 3 dagen vrij. Gisterochtend is eerst even de schilder langs gekomen om mijn nieuwe meterkast in de primer te zetten. In de tussentijd heb ik hier de hele benedenverdieping opgeruimd en gepoetst, dus dat hoef ik dit weekend niet meer.
Gistermiddag eerst even gezellig op de koffie bij een collegaatje omdat ze jarig was. Ingrid, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Daarna even door naar een andere vriendin voor ons wekelijks weegmomentje. Ik kan alvast verklappen dat er, ondanks de bindingsdag, alweer aardig wat vanaf is. Hoeveel zullen jullie maandag wel weer lezen als de vierde week officieel voorbij is.

Vandaag heb ik niet zo heel veel in de planning staan. Vanmiddag even de stad in om een cadeautje voor vaderdag te kopen. Maar goed dat ik gisteren nog toevallig hoorde dat morgen vaderdag is, want ik was er helemaal van in de veronderstelling dat dat volgende week zondag was….

Morgen dus naar mijn vader waar ik ben uitgenodigd om lekker te komen eten. Ik heb uiteraard de vrouw van mijn vader “geïnstrueerd” over wat ze mag maken (het moet natuurlijk wel Sonjaproof zijn). Zal wel weer een gezellige middag worden.

Tussendoor heb ik ook nog wel een paar dagen gewerkt uiteraard, maar al met al was het een gezellig weekje en zal het ook nog wel een gezellig weekend worden. Ik spreek jullie maandag allemaal weer met mijn wekelijkse Sonjalogje!!!!

Fijn weekend!!!!