Op de site van Saar kwam ik een grappig lijstje tegen… Leuk om weer eens in te vullen en meteen weer ‘vulling’ voor mijn blog.

1. Waarom creëerde je deze blog?

Een aantal jaren geleden kwam ik steeds meer pagina’s tegen van mensen die aan het bloggen waren geslagen. Het leek mij zelf ook wel leuk om enkele belevenissen en dingen die ik leuk vind met de buitenwereld te delen.
Na een aantal sites waaronder web-log, punt en Blogger uit te hebben geprobeerd heb ik uiteindelijk een eigen domein aangevraagd en ben ik gaan bloggen via WordPress.

2. Wat voor blogs volg je?

Ik volg echt vanalles. Ik gebruik Google Reader voor mijn RSS-Feeds en deze staat vol met persoonlijke blogs, gadgetblogs, nieuwssites enz. Ik ben heel veelzijdig qua interesses…

3. Wat is je favoriete make-up merk?

Ik gebruik vooral Gosh, een merk dat het bij het Kruidvat te verkrijgen is. Ik ben geen grootverbruiker van make-up, doordeweeks alleen een eyeliner en wat oogschaduw… Uitgebreid opmaken doe ik eigenlijk alleen als ik op stap ga of zo.

4. Wat is je favoriete kleding merk?

Ik heb niet echt een favoriet merk, ik koop eigenlijk gewoon wat ik leuk vind. Als ik dan echt een merk moet kiezen is Esprit denkelijk hetgeen dat het meeste in mijn kledingkast hangt.

5. Wat is een onmisbaar make-up product?

Eyeliner, als ik deze ’s ochtends zou vergeten krijg ik het klaar om even naar huis te rijden en deze alsnog op te doen. Ik vind dat je er dan net iets wakkerder uitziet…

6. Wat is je favoriete kleur?

Goh, volgens mij heb ik niet echt een favo kleur. Als het op kleding aankomt vind ik blauw wel leuk en in de zomer heb ik ook vrij veel roze shirts en zo aan.

7. Wat is je favoriete parfum?

De She van Armani, die gebruik ik echt al jaren en ik blijf hem heerlijk vinden. Verder zijn de vaste geurtjes ook Joop en Woman van Hugo Boss.

8. Wat is je favoriete film?

Ik ben alweer met smart aan het wachten op het laatste deel van Harry Potter, ik blijf ze gewoon leuk vinden. Verder ben ik eigenlijk heel divers in mijn keuze qua films. Ik houd absoluut niet van horror, maar een goede thriller kijk ik graag. En ondanks dat ik volwassen ben kan ik nog steeds genieten van de films van Disney. Ik heb laatst ‘Tangled’ (Rapunzel) gekeken en heb echt dubbel gelegen van het lachen. Ze blijven leuk!!!

9. Welk land wil je bezoeken?

Ik wil heel graag nog een keer naar Amerika, en dan vooral naar New York. Lijkt me geweldig om daar eens een paar dagen door te brengen.

10. Wat wil je liever vergeten? Dat je mascara op een oog bent vergeten of dat je blush bent vergeten op te doen op één wang?

Beiden is me eigenlijk nog nooit gebeurd, dus ik hoef het ook niet te vergeten… Mocht het gebeuren, dan ga ik voor de blush, ik denk dat dat het minste op zal vallen.