Me-Time, het is zo belangrijk. Even lekker alle tijd aan jezelf besteden en alleen maar doen waar je zelf zin in hebt.
Er kwam weer een leuke vragenlijst voorbij op diverse blogs die ik dus ook maar even invulde…

Wat kijk of lees je graag?

Dat is heel verschillend. Ik kijk niet zo heel vaak tv, aangezien ik een hekel heb aan al die reclames die een programma tig keer onderbreken. Lang leve Netflix, waar je heerlijk onafgebroken een hele lading afleveringen van een serie achter elkaar kunt kijken. Daarnaast staat ook mijn harde schijf nog met films en series. De favoriete series op dit moment zijn Orphan Black, Suits, Grey’s Anatomy en Sons of Anarchy.

Qua boeken ben ik ook wel redelijk divers, maar het allerliefste lees ik toch thrillers. De favoriete schrijvers hiervan zijn onder meer Tess Gerritsen, Cody McFadyen, Simone van der Vlugt, Karin Slaughter en James Patterson.

Wat draag je tijdens me-time?

Hahaha, eigenlijk is dat heel erg fout. Ik heb een heerlijk dik huispak dat ik ooit eens bij het Kruidvat kocht. Lekker met de sloffen (Nog fouter, Crocs met een wintervachtje) een beetje door het huis kuieren. Als het huispak in de was ligt is het meestal een lekkere joggingbroek met een oversized trui. Dat zit allemaal net iets lekkerder dan een spijkerbroek als je languit op de bank wilt liggen…
Wat een ontboezemingen trouwens, het hele beeld dat jullie van me hadden is nu natuurlijk aan diggelen.

Wat zijn je favoriete me-time producten?

NiveaIk ben helemaal niet iemand die lekker uren in bad gaat liggen (Ik heb niet eens een bad) of met maskertjes en zo in de weer gaat. Af en toe bezoek ik de schoonheidsspecialiste en daar houdt het dan eigenlijk ook ver bij op.

Omdat ik niet alle producten kan verdragen ben ik uiteindelijk uitgekomen bij Nivea. Douchegel, shampoo, dagcrème, deodorant enz. Ach, ik vind het allemaal erg lekker ruiken en in Duitsland kost dit echt geen drol.

Wat drink en eet je?

Ik drink bijna altijd Cola Light. ’s Avonds vind ik het ook wel eens lekker om een Latte Caramal van Nescafé te maken of een Latte Macchiato van mijn Nespresso.
’s Avonds wil ik ook wel eens iets te knabbelen nemen, maar dat is maar af en toe. Momenteel zijn de Bugles met Heks’nkaas favoriet, maar cashewnootjes of een gewone zak chips doen het ook prima.

Wat is je favoriete kaars?

Scentchips-logo

Niet direct een kaars, als hier iets brandt zijn het eigenlijk altijd theelichtjes. Ik heb wel altijd een brandertje staan met Scentchips. Met een combinatie van verschillende zeepjes kun je echt de meest heerlijke geuren creëren. Er staat er eentje op de salontafel en eentje op een kastje bij de keuken. Geen last meer van etensgeuren in de woonkamer.

Ga je ook wel eens de deur uit tijdens een me-time?

Ja hoor, ik ga rustig in mijn eentje even naar de stad of misschien wel een geocache zoeken. Als ik een paar dagen achter elkaar vrij heb word ik gek als ik alleen maar binnen zit. Als ik echter 1 dagje vrij heb, blijf ik wel meestal thuis. Beetje computeren, filmpje of serie kijken, lekker met een boekje op de bank… Ik krijg de dag wel om!!!

Ga je wel eens alleen naar de film?

Nee, dat doe ik eigenlijk nooit. Ik ga sowieso niet zo vaak naar de film. Als ik al ga, vind ik dat veel gezelliger om met vrienden te doen. Het is dan ook een echt uitje vind ik.
Als ik alleen een film wil kijken dan kruip ik veel liever met een dekentje op de bank, lekker in mijn huispak en de foute sloffen.

Wat is je favoriete webshop?

Ik heb niet direct een favoriet. Ik zoek meestal net zo lang tot ik ergens een site heb gevonden die het artikel dat ik wil hebben zo goedkoop mogelijk aanbiedt. Ik heb het dan wel over gadgets en zo, kleren wil ik echt in de winkel kopen omdat ik ze moet passen. Bij het kopen van kleren kijk ik overigens wel eerst op internet en zoek daar al uit wat ik wil hebben. Ik vind kleren shoppen dus echt NIET leuk en wil het liefst ook zo snel mogelijk weer de winkel verlaten. Op mijn manier hoef ik dus alleen maar even een fotootje te laten zien van wat ik wil hebben, even passen en ik kan weer lekker naar huis of datgene gaan doen wat ik wel leuk vind.

Groetjes