Van Jenny kreeg ik vandaag deze leuke tag. Natuurlijk, daar doe ik wel even aan mee, iedereen wil toch glimlachen?

De regels:

  • Tag 5 andere bloggers om deze tag te doen. (Hoewel ik hier niet aan meewerk, ik wil niemand verplichten)
  • Maak de naam bekend van diegene waardoor je genomineerd bent in je artikel.
  • Noem 5 redenen waarom jij lacht of blij bent.
  • Kopieer deze regels en zet ze in jouw artikel.
  • Kopieer de TAG afbeelding en plaats die in jouw artikel.

Smile tag

Inspector GadgetGadgets:

Iedereen weet wel dat ik een tic heb met gadgets. Als het ook maar even mogelijk is probeer ik het nieuwste van het nieuwste te hebben en zorg ik dat alles net een beetje makkelijker wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de HomeWizard die ik thuis geïnstalleerd heb en waardoor ik bijna alle lampen en apparaten gewoon met mijn Iphone en iPad kan bedienen. Als ik iets nieuws heb en ik krijg dat goed werkend kan ik daar echt blij van worden!

Lange weekenden:

Ik heb standaard iedere vrijdag en om het weekend vrij. Dat houdt dus in dat ik eens in de twee weken mag genieten van een weekend van 3 dagen. Heerlijk!!! Even nergens aan hoeven denken en lekker alles op het gemakje kunnen doen. Helaas ben ik niet zo’n held in uitslapen, maar alleen al het feit dat ik lekker iets langer kan blijven liggen en lekker in bed mijn krantje en zo kan lezen laat me al glimlachen…

Terrasje pikkenSpontane uitjes:

Zo leuk!!! Vanuit het niets een appje van vrienden krijgen met de vraag of je zin hebt om iets leuks te gaan doen. Lekker even de stad in en gezellig op een terrasje neerploffen of heel simpel even in het dorp een ijsje gaan eten. Mij kun je altijd appen of sms’en, als ik vrij heb ga ik uiteraard mee!!!

binge-watching3Binge-watching:

Op een vrije dag lekker in een joggingbroekje op de bank hangen en dan heel veel afleveringen van dezelfde serie achter elkaar kijken. Heerlijk zonder reclames en het in spanning moeten wachten op de volgende week omdat er dan pas weer een nieuwe aflevering komt.
Momenteel zijn Sons of Anarchy, Suits en Orphan Black favoriet. Van Gotham staan al een aantal afleveringen klaar, even kijken of ik die ook leuk vind…

Zomer:

En de laatste, niet geheel onbelangrijk… Ik kan zo blij worden van de zomer!!! Een heerlijk zonnetje, lekkere temperaturen, het zwembad in de tuin. Lekker languit met een boekje in de hangmat. Als het aan mij ligt is het gewoon het hele jaar zomer… Korte broeken, geen verstikkende sjaals en jassen, de achterdeur open. Ik geniet nu dan ook optimaal van het feit dat we nog even een paar dagen mogen genieten van een Indian Summer. Zon, laat je zien!!!

Groetjes-Serena-schuin-bladeren