Vorige maand werd ik al door Jenny genomineerd (Die nu overigens hier blogt) en afgelopen week werd ik ook nog eens door Saskia genomineerd. Tijd dus om mijn nominatie keurig aan te nemen en zeven feiten over mezelf tentoon te spreiden…

Ook bij deze nominatie horen weer allerlei regels waarbij je mensen moet nomineren enzovoorts. Nogmaals, ik doe dat dus niet, wil mensen nergens toe verplichten (Hoewel ik het zelf wel leuk vind om genomineerd te worden hoor!!!). Mochten jullie de blog dus over willen nemen. Ga vooral je gang!!!

The Sunshine Award

Hier komen ze dan, mijn 7 feiten:

 1. Ik ben er best wel trots op dat ik blind kan typen, hoewel ik het nooit officieel heb geleerd. Ik typ dan ook niet zoals het hoort, volgens mij gebruik ik maar 6 vingers. Maar het is wel grappig als je mensen tegen elkaar hoort fluisteren dat je zo snel kunt typen. Maar het is zó handig!!! Gewoon iemand aan kunnen kijken en ondertussen gewoon verder typen.
 2. Ik ben gek op binge-watching.  Jullie hebben het in eerdere blogs ook al kunnen lezen, ik vind het heerlijk om gewoon een hele lading afleveringen van dezelfde serie achter elkaar te kijken. Geen reclames, op pauze kunnen zetten als je even moet plassen. Mijn harde schijf staat vol met mapjes met series en dan is er uiteraard ook nog Netflix. Hebben jullie nog aanbevelingen voor series die ik absoluut MOET kijken?
 3. Ik heb een voetenfobie. Ik kan er echt niks aan doen, ik vind voeten gewoon echt vies. Noem me raar, maar kom niet met een blote voet opgetrokken naast me zitten, ik sta dus echt op. Bah!!!
 4. Ik ben een gadgetnerd. Goh, echt? Nee joh, hoe kom je daar nou bij?! Zo ongeveer mijn hele huis is geautomatiseerd en mijn halve leven staat geordend in mijn iPhone. Als ik iets nieuws ontdek dat het leven iets makkelijker kan maken probeer dat uiteraard uit.
  Momenteel ben ik aan het proberen om eigen te worden met Evernote. Het lijkt me gewoon handig om echt alles bij elkaar op te kunnen slaan. Aantekeningen, links, leuke afbeeldingen enz.
  Mocht jij het ook uit willen proberen, laat dan even een berichtje met je mailadres achter. Als ik je aanmeld krijg ik daar weer punten voor en kan ik gratis Premium toegang krijgen. Bovendien krijg je dan zelf ook een maand gratis toegang tot Premium!!!
 5. Ik kan heel slecht tegen oneerlijkheid/onrechtvaardigheid. Ik heb er echt een gruwelijke hekel aan als mensen tegen me liegen of dingen over mij vertellen die niet juist zijn. Vertel de waarheid of vertel niets!!! Wat dat betreft ben ik dan ook meteen zo’n emo-muts, als mij onrecht wordt aangedaan springen me meestal ook van kwaadheid de tranen in de ogen.
 6. Om nog even terug te komen op het zijn van een gadgetnerd. Ik heb inmiddels via mijn Social Media kanalen en mijn blog al een aantal mensen in real life mogen ontmoeten. En dat is dus ook een dingetje. Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe mensen te leren kennen en op deze wijze misschien wel weer nieuwe vriendschappen op te bouwen. Vandaag ben ik mijn tas in aan het pakken om een weekendje naar Harriët te gaan. Haar heb ik zeker 10 jaar geleden via mijn blog leren kennen en inmiddels hebben we elkaar al een paar keer live gezien. Zo leuk!!!
 7. Feit!!! Ik heb echt geen idee wat ik als zevende feitje op moet schrijven…

Het is niet dat jullie dit allemaal nog niet van mij wisten (Of staan er nieuwe dingen in?), maar misschien wel leuk voor de nieuwe lezers die ik hier hoop te verwelkomen…

Groetjes-Serena-schuin-bladeren