Zoals ik deze week al vertelde ben ik vanochtend met een aantal vrouwen uit de straat ballonnen op gaan blazen. Uiteraard heb ik er even een filmpje van gemaakt.

Door de mannen worden een week van tevoren al aan alle huizen vlaggetjes opgehangen. Iedereen in de straat versiert zijn raam en hangt de vlag uit. Op de dag voor de optocht worden ook alle lantaarns versierd met ballonnen en grote vlaggen. Niet omdat ik er zelf woon, maar het is absoluut de mooiste straat van het dorp!!!

Deze week ook nog even een bezoekje gebracht aan de Ikea. Ik had in een hoekje van de woonkamer een gigantische kabelspaghetti op de plaats waar mijn modem en router en zo lagen. Nu wist ik dat er bij de Ikea speciale kastjes in de aanbieding waren. Deze dus maar gekocht en thuis in elkaar gepuzzeld. Een hele verbetering, al zeg ik het zelf!!!

Kabelspaghetti verstopt...

Nu liet ik in de vorige blog zien dat mijn narcissen zo gigantisch gegroeid waren. Geen wonder, ik hoorde deze week van de bloemist dat je bolplantjes dus helemaal geen water mag geven!!! (Huh?) Ik heb de uit de kluiten gewassen narcissen dus maar voor het raam gezet en voor op de kast nieuwe narcissen gekocht. Ook nog een extra potje gekocht voor hyacinten. Ziet er weer gezellig uit!!

Verse narcissen en hyacinten...

Zo, nu moet ik gaan rennen anders kom ik dadelijk ook nog te laat op het werk. Nog twee daagjes werken en dan heb ik heerlijk 3 dagen vrij!!!

Allemaal een fijn weekend en… Alaaf!!!