En wederom alweer veel te lang geleden dat ik hier iets heb geschreven…

Allereerst maar eens beginnen met een prestatie van mezelf waar ik best wel heel erg trots op ben. Ik ben vandaag al 10 dagen gestopt met roken!!!! Om me heen is iedereen langzaam aan het stoppen en ’s zondags heb ik het besluit genomen dat ik die avond mijn laatste sigaret zou roken. Uiteraard voor mijn gezondheid, de sporttest die over een paar jaar verplicht wordt op het werk, de rookverboden in de cafees en restaurants, het heeft me allemaal wel aan het denken gezet…
Ik ben er natuurlijk nog lang niet, maar het begin is in ieder geval al gemaakt!!!

Afgelopen vrijdag ben ik naar de kazerne geweest in Oirschot. Mijn neefje zit hier op de militaire opleiding en vrijdag was hier een zogenaamde “relatiedag”. Hier kregen we onder andere te zien wat “onze” jongens krijgen geleerd tijdens de opleiding en gaven de jongens zelf diverse demonstraties. Toch wel erg indrukwekkend allemaal om te zien. Het is duidelijk dat ze worden klaargestoomd voor Uruzgan en de opleiding is heftig. Ergens vind ik het toch niet zo’n heel geweldig idee dat hij daar dadelijk heen zal moeten…

Afgelopen weekend was uiteraard ook carnaval. Ik heb het dit jaar volledig aan me voorbij laten gaan. Ik ben vanaf donderdag de nachtdienst ingegaan en heb eigenlijk alleen wat zatte mensen rond zien springen. Ik ben aan het sparen voor een nieuwe TV (Jawel, zo’n grote platte) en ik heb het carnavalsgeld mooi aan de kant gelegd.
Ieder jaar komt hier wel de optocht door de straat en wordt er hier ook ontzettend veel versierd. Dit jaar ben ik vergeten om er een foto van te maken, maar de foto die jullie hier zien is er nog eentje van vorig jaar. Niet zo’n heel beste kwaliteit daar deze nog met mijn gsm is gemaakt…
Helaas was het dit jaar echter zo’n storm dat bij veel huizen, waaronder de mijne, de vlaggetjes van de huizen los waren gerukt en nu al ver alles is opgeruimd…

Gisteren ben ik een dagje in Brabant geweest. Een vriendin van mij is onlangs hiernaartoe verhuisd en ik ben gisteren naar het nieuwe stulpje van haar en haar vriend gaan kijken.
We hebben er uiteraard meteen een gezellig dagje aan vastgeplakt en zijn gezellig Tilburg in geweest. Overal was uitverkoop en ik heb al fijn schoenen voor de zomer kunnen scoren. Ik was er al een tijdje over aan het denken om voor de zomer bootschoenen te kopen. Lekker makkelijk, het is helemaal in en het ziet er ook nog eens leuk uit. En laat het nu net uitverkoop zijn bij Britain!!!
Ik heb er een leuk paar Vans voor een prikkie kunnen scoren. En om dan toch maar in de sfeer van het leger te blijven zijn deze het geworden:

Vandaag heb ik nog lekker een dagje vrij. Ik ga eerst eventje hier in huis even iets doen en vanmiddag ga ik een vriendin helpen om een paar dingen op haar pc te ordenen. Ik krijg de tijd dus wel weer om!!!!

Groetjes allemaal!!!!

P.S. Ik had nog een klein vraagje. Ik luister altijd heel erg veel muziek op de pc en op mijn iPod. Nu “scrobble” ik mijn muziek naar Last.fm. Scrobblen houdt in dat een klein progje op de achtergrond bijhoudt naar welke muziek je luistert en dit met elkaar kunt vergelijken. Door de muziek die je luistert krijg je ook weer tips voor muziek die in hetzelfde genre liggen. Erg leuk!
Zijn er hier nog meer lezers die dit ook doen? Voeg mij dan even toe als vriendje op mijn profiel.