Op de site van Saar kwam ik gisteren een grappig ‘stokje’ tegen. Nu ben ik normaal niet zo van de stokjes, maar deze vond ik wel grappig om aan mee te doen. Bovendien heb ik bedacht dat het wel leuk is om het stokje ook nog een beetje uit te breiden.

Wat is de bedoeling?

  • Je plaatst een printscreen van je bureaublad, ofwel het scherm waar je       achtergrond en programma’s etc staan
  • Je geeft een korte toelichting bij je achtergrond en de programma’s
  • Je tagged een aantal mensen

Mijn bureaublad:

Screen 31 mei 2011

Aangezien ik een Mac heb is niet nodig om je hele bureaublad vol te stouwen met allerlei snelkoppelingen. Bovendien vind ik dat ook nog erg lelijk… In het dock staan de apps die ik het meeste gebruik en de rest vraag ik gewoon op via Spotlight.

De wallpaper is overigens hier te downloaden in verschillende kleurfases.

Mijn iPhone:

Om het stokje een beetje uit te breiden leek het me ook wel leuk om het scherm van mijn gsm te tonen. In mijn geval is dat dus de iPhone 4, maar iedereen die mee wil doen kan natuurlijk het scherm van zijn/haar eigen gsm showen.

Op een iPhone heb je twee schermen, namelijk het LockScreen, dit komt in beeld als je de iPhone aanzet, en het Springboard, de schermen waar al je apps staan.

Ik toon ze hier dus allebei:

Iconen in de statusbar ook nog aangepast...Omdat ik mijn iPhone heb voorzien van een jailbreak is het voor mij mogelijk om dingen aan mijn Lockscreen toe te voegen en de iconen in de statusbar aan te passen.

De app die het weer, agenda en dergelijke aangeeft heet LockInfo.

Ik heb de wallpaper even voor jullie online gezet en is hier te downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Springboard 31 mei 2011En dan nog mijn Springboard. Ik heb via Cydia de app Winterboard geïnstalleerd waardoor ik de mogelijkheid heb om de iPhone van thema’s te voorzien.

Dit thema heet CarbonX HD Pro en is ook in Cydia te downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo, dit waren dus al mijn schermen. Als jullie nog vragen heb over hoe ik bepaalde dingen heb aangepast moeten jullie dat in de reacties maar even achterlaten.

Voor nu wil ik het stokje graag aan de volgende dames doorgeven:

Uiteraard is het absoluut geen verplichting, maar het is misschien wel weer eens een leuk onderwerp waar iedereen aan mee kan doen en we bij de ander weer inspiratie op kunnen doen.