Zoals uit voorgaande blog ook al blijkt vind ik het wel eens leuk om een ‘stokje’ te schrijven. Meestal ‘pik’ ik ze van andere sites, maar deze heb ik dan zelf maar eens verzonnen.

Het leukste is natuurlijk dat meer mensen meedoen met het ‘stokje’. Doe jij ook mee, neem dan even onderstaand stukje over en zet de tekst erbij in je blog.

Iedereen heeft natuurlijk zijn favoriete gadget. Voor de een is het zijn computer, voor de ander zijn gsm of misschien wel zijn spelcomputer. Nu zou ik wel graag willen weten welke gadgets jij het meest gebruikt. Wat vind jíj dat de must-have gadget(s) is/zijn die iedereen bij zich zou moeten hebben? Maak een lijstje van deze gadgets en zet deze op jouw site. (serenacloos.nl)

Als het op gadgets aan komt ben je bij mij natuurlijk aan het goede adres. Als je hier in huis het woord Apple roept, stort het denkelijk in.

  • iPhone 4: Mijn absolute nummer 1 gadget, ik zou niet meer zonder kunnen. Mijn hele leven staat er zo ongeveer in. Ik gebruik hem uiteraard om te bellen, te sms’en en te WhatsAppen. Daarbuiten wordt hij druk gebruikt voor Twitter en Facebook, is het mijn navigatie in de auto, dient hij als iPod is het leuk tijdverdrijf op de momenten dat je je verveelt. Heerlijk om in de pauze even een spelletje te spelen, het nieuws te lezen, mijn favoriete blogs te lezen of even verder te gaan in dat oh zo spannende boek. Nee, als je mijn iPhone af zou nemen zou ik diep ongelukkig worden. Ik gebruik als hoesje een BookBook, zodat ik ook direct mijn geld, rijbewijs en bankpasjes bij me heb. Ideaal…
  • iPad: De iPad is gewoon om thuis lekker makkelijk te kunnen surfen. Hij staat vol met boeken, Donald Ducks (Ja, op mijn 32e vind ik die nog steeds leuk) en magazines. ’s Avonds in bed kijk ik er graag een gemiste aflevering op terug of kijk wat filmpjes op YouTube. In de zomer is hij heerlijk om bij lange zomeravonden een filmpje in de tuin te kunnen kijken.
  • MacBook Pro: Waar zouden we zijn zonder computer? In mijn geval dus een Apple. Ca. een jaar geleden gekocht tijdens een kerstaanbieding en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee. Wat een goed idee van mezelf om toen voor een laptop te kiezen. Sinds ik op school zit verdwijnt hij tweemaal per week, netjes verpakt in een degelijke sleeve, in mijn schooltas. Aantekeningen maken in de klas ging nog nooit zo snel en dankzij het draadloze netwerk op school is het ook makkelijk om snel even iets op te kunnen zoeken dat tijdens de les besproken wordt.
    Thuis staat de MacBook op een mStand en gebruik ik een los toetsenbord en een Magic Mouse. Gewoon beter voor mijn houding en het werkt makkelijker vind ik.

  • eReader: In de zomer mijn allerbeste vriendje. Heerlijk om op het ligbed in de tuin mijn favoriete boeken te kunnen lezen. Een aantal jaren geleden de Sony PRS-300 aangeschaft en ik ben er nog steeds erg tevreden over. Nu weet ik dat ik ook op de iPad boeken kan lezen, maar in de zon is dat bijna niet te doen. Vandaar dat dus ook de eReader in mijn lijstje van favo gadgets staat.

  • Horloge: En dan nog iets van een heel andere gading. Ik MOET echt een horloge dragen. Ik vind het onhandig om, zoals veel mensen ook vaak doen, mijn telefoon steeds uit de broekzak te moeten trekken om te kijken hoe laat het is. Zou ik het per ongeluk vergeten om te doen rijd ik er echt voor naar huis. Ik heb een hele lading horloges, maar afgelopen zomer heb ik een nieuw horloge van Fossil gekocht en deze draag ik sindsdien constant.

Dit waren wel zo’n beetje mijn favoriete gadgets. Niet de minste, al zeg ik het zelf…

Nemen jullie het stokje ook even over?