Nu ik weer een beetje meer aan het bloggen ben merk ik dat ik ook nieuwe bezoekers krijg die dus nog lang niet alles van mij weten. Dus in het kader van ‘leer Serena een beetje beter kennen’ nog maar eens een ‘vragen-blog’…

Keep calm and…In april 2012 schreef ik al eens zo’n zelfde soort blog en daar kwamen erg leuke vragen die naar voren die ik later in een andere blog ook weer uitgebreid beantwoordde. Inmiddels zijn er behoorlijk wat dingen veranderd en ziet mijn leven er weer een beetje anders uit. De opleiding die ik op dat moment volgde heb ik moeten afbreken omdat het gewoonweg niet te combineren was met een vaste baan. Dat is overigens ook het enige waar ik hier op mijn blog niet over schrijf, ik vertel niets over mijn werk. De mensen die mij ook privé kennen weten wel hoe en wat.

Dus!!! Zijn er dingen die je altijd al van mij wilde weten, maar heb je het hier op de blog niet gelezen? Schroom niet, stel je vraag in een reactie. Dit keer zal ik niet in deze blog reageren, maar ik zal er ook daadwerkelijk een nieuwe blog aan wijden.

Ik ben weer erg benieuwd naar de vragen die jullie me gaan stellen!!!

Groetjes-Serena-sinterklaas-schuin