Ik ben nu al een paar uurtjes aan het knutselen om een nieuwe header voor mijn site te maken. De foto die er voorheen op stond was wel leuk, maar inmiddels ben ik wel een paar kilo lichter en was deze dus dringend aan vervanging toe.
Nu zie ik wel vaker headers met allemaal spulletjes erop alsof iemand zijn tas heeft leeg gekiept. Heel leuk, maar ik krijg het niet helemaal voor elkaar. Ik heb iets in mijn hoofd, maar krijg het in PSP niet echt voor elkaar. Als je losse spulletjes wilt maken zul je er zogenaamde tubes van moeten maken en dat lukt me dus niet helemaal goed. Bijvoorbeeld bij de iPhone valt de bovenzijde weg.

Nu weet ik dat er op het net een paar echte wonderen rondlopen op het gebied van fotobewerking. En jullie hulp wil ik dus graag inroepen…
Ik heb de header die ik heb gemaakt al online gezet, zodat jullie een klein beetje een idee krijgen van wat ik in gedachten had. Toch is het nog helemaal niet naar mijn smaak. Ik zou graag nog mijn sleutels erbij willen hebben, een pen, headsetje van de iPhone, noem maar op…

Wie biedt hulp???

Update 15:30:

Dankzij Luc heb ik inmiddels al een fatsoenlijk plaatje gevonden van een iPhone, dus dat probleem is al opgelost…
Mochten toevallig nog meer mensen naar dit plaatje op zoek zijn, hier staat ie!!!

Update 20:50:

Inmiddels zijn we alweer ruim een paar uurtjes verder en heb ik met wat hulp online weer wat dingetjes erbij kunnen plakken. Uiteraard sta ik nog steeds open voor suggesties om mijn header te kunnen opleuken!!!
Ik kwam ook tot de ontdekking dat ik nog heel veel Engelse teksten op de site had staan en die heb ik inmiddels ook zo goed als allemaal aangepakt. Als jullie nog ergens Engelse teksten tegenkomen, laat me dat dan even weten zodat ik dat aan kan passen.

Anti-spam

Verder heb ik er een kleine plugin ingezet die ervoor zorgt dat je nu eerst een woord in moet vullen alvorens een reactie te kunnen plaatsen. Dit natuurlijk om de spam zo veel mogelijk de kop in te drukken. Je kunt de plugin hier vinden. Het leuke hieraan is dat je zelf woorden kunt verzinnen die de mensen in moeten vullen.

Verder ben ik nog steeds op zoek naar een goede plugin om mijn link-pagina mooi overzichtelijk te maken. Ik wil het niet meer allemaal in de sidebar zetten, maar ik ben nu nog niet echt tevreden over de looks van de pagina. Iemand tips?