Is de social media een beetje op zijn retour? Ik weet niet wat het is, de laatste tijd heb ik er af en toe een beetje een vreemde smaak bij…

Social MediaIk heb inmiddels mijn Facebook-account gedeactiveerd. Ik ben even helemaal klaar met de huichelarij van mensen die doen alsof ze ‘vriendjes’ zijn en je ondertussen achter je rug bekritiseren omdat je een eigen mening hebt. Blijkbaar zitten we weer in een glazen kastje waar we als een olifant doorheen stampen.

Ook Twitter begint te veranderen. Stelde je hier vroeger een vraag en voegde je de hashtag #dtv toe werd je overspoeld met antwoorden. Das war einmal… Tegenwoordig ‘klets” je eigenlijk maar een beetje in het luchtledige, van de interactie die in de begindagen hoogtij vierde is nog maar weinig te merken.
Ook hier heb ik een slotje toegevoegd zodat niet Jan en alleman kan lezen hoe ik over dingen denk. Blijkbaar wordt dat in de huidige maatschappij niet meer geaccepteerd. Vanaf nu beslis ik dus helemaal zelf wie mijn meningen mag lezen.

Wat vinden jullie hier nu van?

Groetjes Zomer