Social Media, je kunt er eigenlijk niet meer omheen als je een beetje op de hoogte wilt blijven van wat je vrienden allemaal uitspoken. Alles op internet is wel ergens gelinkt met een van de bekende sites en zonder een profiel ben je eigenlijk nergens.

Vandaag kwam ik er weer achter dat je eigenlijk nergens bent zonder een account bij Facebook. Een tijd geleden heb ik dit account opgeheven omdat er eigenlijk veel te veel onzin op langs kwam en omdat er ook wel heel veel verslavende spelletjes op voorbij kwamen. Een tijdje geleden maakte ik een account aan bij Spotify en kwam toen tot de ontdekking dat als ik een duidelijke foto en mijn naam wilde plaatsen dat ik dan een account bij Facebook moest hebben. Ach ja, het was alleen maar Spotify, dat kon ik nog wel aan…

Vorige week schafte ik zoals jullie weten een iPad aan en daarop zit de geweldige app Flipboard. Ook hier… Om alle interessante artikelen te willen lezen die je vrienden delen heb je, je raadt het al, een account bij Facebook nodig.

Vandaag ben ik dus maar overstag gegaan en heb weer een account aangemaakt. En warempel, ineens heb ik een foto en een fatsoenlijke naam in Spotify en kan ik vrolijk alles lezen wat vrienden schrijven op Flipboard.

Alleen nu nog 1 probleem. Ik heb een beetje ruzie met het koppelen van die geweldige Social Media sites… Omdat ik mijn profiel natuurlijk niet helemaal leeg wilde laten bedacht ik me dat ik dan maar weer mijn tweets van Twitter eraan moest koppelen. Nou, schiet mij maar in de kerstboom, ik heb van alles geprobeerd, maar ik krijg het niet voor elkaar. Dus als jullie me toevoegen op Facebook, het zal er vrij stil blijven…