Ik heb een nieuw vervoermiddel… Na het er al heel lang over te hebben gehad heb ik gisteren eindelijk een snorscooter gekocht.

Generic CrackerIk was al een tijdje op zoek naar een leuke snor voor het woon- en werkverkeer. Deze week vertelde ik dit op het werk en een collega belde meteen een vriend van hem welke een rijwielhandel heeft. Bleek dat hij nog een scootertje in mijn prijsklasse had staan. Ik kreeg enkele foto’s gemaild en op basis hiervan maakte ik een deal. Gisteravond kwamen ze hem dan brengen. De scooter is van 2008 en op enkele krasjes na ziet hij er nog perfect uit!!!

Als de winkels dadelijk open gaan ga ik het kenteken even op mijn naam zetten en dan mag ik officieel op eigen naam rondtouren. Helaas sneeuwt het hier op dit moment en de komende dagen is dit ook nog de verwachting. Mijn scootertje blijft dus nog even binnen staan voor ik er echt mee naar het werk kan gaan. Het is al een eeuwigheid geleden dat ik op zo’n ding heb gereden en ik wil eerst even wennen aan de wegligging en het bochtenwerk. Zou vervelend zijn als ik bij de eerste bocht al op mijn snufferd zou liggen. Duimen jullie voor me mee dat de lente heel erg vroeg gaat beginnen dit jaar?

Groetjes-Serena-schuin-winter