Pffff, wat een sneeuw deze week!!! In tegenstelling tot de meesten vind ik er echt geen bal aan!!! Er is nu niet positiefs dat ik er aan kan ontdekken. Het is koud, nat, glad en glibberig, het veroorzaakt chaos. Wat heb je er dan aan???

Vanochtend toen ik wakker werd zag ik gelukkig dat de dooi hier al flink heeft ingezet. Ik moet eerlijk bekennen dat ik totaal geen held ben als het aankomt op rijden in de sneeuw. Heb deze week onderweg naar het werk echt doodsangsten uitgestaan. Heb gewoonweg halverwege de auto aan de kant gegooid en ben met mijn vader verder gereden die toevallig onderweg naar huis was en bijna langs mij kwam. Was erg blij dat hij even verder reed…

Tja, en met al die sneeuwval is het onverantwoord om zonder reden de weg op te gaan. Ook op het werk hebben we dus alleen gereden als het hoognodig was. Hahaha, collega’s werden spontaan weer kind en hebben zich kostelijk geamuseerd in de sneeuw. En als je dan de binnenplaats aan het schoonmaken bent, moet je natuurlijk ook de sneeuw ergens kwijt. En ja, dat daar dan nu toevallig een auto staat… (Ik ben alleen verantwoordelijk voor de foto!!!)

IMG_0049

En dan hoef ik dit jaar alleen nog maar met Kerst te werken. De rest van het jaar ben ik heerlijk vrij!!! Gisteren al een dagje verlof genomen en nu dus lekker vrij t/m donderdag. Vrijdag en zaterdag dus nog even werken en daarna weer 8 dagen vakantie!!! Heerlijk, ik kan er echt mega van genieten!!!

Verder niet meer veel te melden. Ik heb de afgelopen week maar liefst 4 verjaardagen gehad. Ik heb echter geen foto’s gemaakt, dus daar valt ook weinig van te publiceren…

Ik wens jullie in ieder geval een hele fijne dinsdag!!!