Dit weekend heeft echt aan elkaar gehangen van de uitnodigingen via SMS. Wat heb ik een geweldig leuk weekend gehad!!!

Het begon allemaal vrijdag toen ik na school even een dvd langs ging brengen bij Esther. Zij vertelde dat ze ’s avonds naar de Mondial in Beek zou gaan. Iedere eerste vrijdag van de maand is hier “Dance Classics Party”. Oeh, ik kreeg ook compleet zin om te gaan toen ik dat hoorde…
We hadden er verder echter niet meer over gesproken en ik had eigenlijk gewoon een rustig avondje in de planning. ’s Avonds even langs een collegaatje om haar met iets te helpen op de pc toen ik een sms-je kreeg: “Hé muts, kom je ook vanavond?” Ja leuk!!! Dus naar huis, snel even iets anders aantrekken en in de verf gooien en weer in de auto springen naar Beek. Pfff, het is daar altijd ontzettend druk, maar o zo’n leuke muziek. Helaas wilde de groep om 02:00 uur al naar huis en was het feest voor mij dus alweer snel afgelopen. Maar goed, toch nog 3 uurtjes even lekker kunnen dansen.

Zaterdag eigenlijk de hele dag niet zo heel veel gedaan, met uitzondering van de huishoudelijke klusjes. En toen kwam rond 17:00 uur de sms van Guido: “How ‘bout Bekkerveldfestival?” Jaaaaa, ook heel leuk!!! Kreeg zelfs nog een sms dat hij me kwam halen dus ik hoefde ook eens een keertje niet te “BOB-ben”. Het Bekkerveldfestival is een jaarlijks terugkerend evenement dat altijd erg gezellig is en meestal voorzien is van erg goeie bands.
Omstreeks 20:00 uur dus bij hen in de auto gesprongen en richting het Bekkerveld gereden. Uiteraard Twitter ik altijd en overal waar ik ben en had @luclodder meegekregen dat ik naar het festival ging. Laat hij daar nu de fotograaf zijn… In de tent even met elkaar getwitterd over waar ik stond en niet veel later stond hij naast me met 2 grote camera’s… Poseren dus!!!

Bekkerveld 5 Bekkerveld 9

Helaas zijn de foto’s niet groter te krijgen, of ik moet ze al betalen… (Niet dus!!!) Maar er is duidelijk op te zien dat we het gigantisch goed naar onze zin hebben gehad!!! Hahaha, en we zijn helemaal niet iPhone-minded. Guido had zelfs een app (Voor de liefhebbers: iMood) om makkelijk drinken te bestellen als je bijna niet verstaanbaar bent…

Bekkerveld 3

Ik was geloof ik (Tja, bier beïnvloed je inschattingsvermogen) rond 01:30 uur weer thuis en ben meteen mijn bedje ingerold. Gisteren dus een beetje brak wakker geworden. Maar mijn iPhone zou mijn iPhone niet zijn als ik rond 14:00 uur niet weer een sms kreeg van mijn Italiaans lerares/vriendin: “Kom je eten?”
Tja, en zij hoeft dat echt maar 1 keer te vragen. Ze kan geweldig lekker Italiaans koken en je kunt me daar het ’s nachts voor wakker maken. Heerlijk!!! Toen ik bij haar binnenkwam stegen er al hemelse geuren op vanuit de keuken en liep het water me al in de mond… Ik zag mijn lievelingsgroente aubergine al door de pan vliegen, dat kon al niet meer stuk.
Tijdens het kletsen kwam het gesprek op een kennisje/medestudent van de Italiaanse les. Haar een sms-je gestuurd dat het tijd werd om nog eens iets af te spreken omdat we elkaar al veel te lang niet meer gezien hadden. Tja wanneer? Nu? Dus na het eten zaten Giusy en ik onverwachts in de auto om even op de koffie te gaan. Zo’n avond kan dus door een sms-je een heel onverwachte wending krijgen, maar het was wel erg gezellig!!!

Ik was omstreeks 23:00 uur weer thuis en moest ontzettend naar het toilet (Ja, dat is menselijk). Ik zat net op mijn gemak te sch….. toen ik ineens naar links keek en de schrik me om het hart vloog en het kippenvel tot in mijn nek omhoog kroop. Op de deur zat een van de grootste spinnen die ik ooit heb gezien!!! Ik wist niet hoe snel ik van het toilet af moest komen om maar zo snel mogelijk bij dat enge beest uit de buurt te raken. Ik ben wel nog zo heldhaftig geweest om even een foto van het monster te maken…

Whoehaa!!! Megadikke spin op het toilet... Buurman ingehuurd als

Dat is toch een joekel, of niet dan? Ik ben direct de tuin ingelopen en heb mijn buurman (mijn held) ingeschakeld als “huurmoordenaar”. Die kwam gelukkig meteen om de “attack” uit te voeren. Bah, heb zeker nog een kwartier na staan rillen!!!

En nu is het weekend alweer voorbij, maar het was wel een topweekendje!!!

Ik heb nu nog lekker 2 dagen vrij en heb ook nog wel wat dingetjes op de planning staan. Gisteren was de buurvrouw jarig (Oeps, even vergeten) dus daar ga ik dadelijk maar eens even een bloemetje langsbrengen. Vandaag is ook nog een heel goede vriendin jarig, dus vanavond ga ik daar een klein feestje vieren.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne maandag!!!