Wat een heerlijke middag hebben we vandaag op het werk gehad!!! Ik zit in de organisatie van onze personeelsvereniging en rond deze tijd moet er uiteraard iets voor de kinderen geregeld worden voor Sinterklaas. Met drie meiden van de PV hebben we ons eens erover gebogen en het resultaat (jawel, een complimentje voor jezelf moet kunnen….) mocht er absoluut zijn. Het geluk moge zijn dat een collega van ons een eigen bedrijf heeft welke amusement verzorgd, waaronder dus ook Sinterklaasvieringen.

Hij deed het echt geweldig!!! Ik moest als ontvanger de Sint binnenhalen en kreeg dus ook vantevoren al een hele lap tekst mee die ik even uit mijn hoofd moest leren (Spiekbriefje werkt altijd… 😀 )
Geweldig, als eerste kwam een Piet verkleed als Sinterklaas binnen, de kids gingen echt uit hun dak! Toen uiteindelijk de echte Sint kwam werden ze nog gekker. Het was echt top om te zien hoe die kinderen helemaal in het verhaal op kunnen gaan…

Ik heb even een kleine collage gemaakt van een paar indrukken van de Sint.

Collage Sinterklaasmiddag

De kinderen hebben allemaal mogen oefenen om hulppieten te zijn, ze hebben de polonaise gedanst, noem maar op…

Dus niet alleen de kids, maar ook de volwassenen hebben een hele leuke middag gehad!!! Als jullie alle foto’s willen zien moeten jullie even kijken in het fotoalbum.

Fijne avond nog!!!